MID SEASON SALE - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken VÁSÁROLJ MOST

Bandázsok és rögzítők

Könyökkötések, sportkötések, térdrögzítők - ezek olyan kiegészítők, amelyek segítenek stabilizálni az ízületeket és az izmokat az edzés során. Ezeknek köszönhetően akkor is képes leszel futni, ha kisebb sérülésektől szenvedsz . A Top4Running kínálatában szereplő kötések és ortézisek biztosítják, hogy tested egyetlen része se legyen túlterhelve edzés közben. Barátságos bőrrel készült anyagokból készülnek. Velük még az egészségügyi problémák sem akadályozzák meg a futást.

Ezek mind professzionális kiegészítők futáshoz , amelyek hasznosnak bizonyulhatnak mind kisebb vagy fárasztó futások során is. Rendeld meg őket még ma, és állj készen bármilyen futásra!

Sportkötés - milyen körülmények között hasznos?

A sportkötés segíthet az izmok megfelelő rögzítésében. Ez a legkézenfekvőbb választás az ízületek körüli vágások vagy karcolások esetén. A kötést kényelmesebbnek tartják, mint a könnyen leváló tapaszokat.

Mindenekelőtt azonban a sportkötés segít fenntartani a megfelelő izomtónust . Emiatt a futók gyakran megelőző szándékkal veszik fel a lábukra vagy a karjukra, amikor még csak enyhe kellemetlenséget éreznek.

A futókötés leggyakrabban egy rugalmas szalag formájában van, amelyet a támogatásra szoruló izmok vagy ízületek fölött viselnek.

Futó sportszár - kompresszió a futók segítésére

Míg a kötés gyengéd kompressziót biztosít, egy kompressziós futó sportszár karra vagy lábra úgy működik, mint a tipikus kompressziós ruhák . Ez azt jelenti, hogy valamivel erősebb hatása van a futó testére, és érezhető nyomást gyakorol rá.

Az ilyen kiegészítők különösen hasznosak azok számára, akik gondoskodni akarnak az izmaikról . A futó sportszár a megfelelő pozícióban tartja őket, és véd az ütődésektől. Ez pedig határozottan megkönnyíti a regenerálódásukat. A szervezet a nyomásra az izmok további vérellátásával is reagál. Ennek eredményeképpen jobban tápláltak lesznek és tovább maradnak frissek.

Sok ember számára a támogatás pszichológiai jellegű is. Ez történik, amikor egy sérülésből teljesen felépülő ízületre rögzítőt teszünk. A futás kényelmesebb egy kompressziós sportszárban - úgy fogod érezni, mintha valami stabilizálná a lábadat vagy a karodat.

Térdrögzítő - hogyan támogassuk az ízületeket edzés közben?

A térdrögzítő a lábsérülés utáni futáshoz való visszatérést is megkönnyítheti. Futáshoz egy hosszabb merevítőt viselnek, amelyet általában tépőzárral rögzítenek. Feladata, hogy az ízületet a megfelelő helyzetben stabilizálja és megakadályozza az ízület normál mozgástartományán túli hirtelen kitéréseket.

A futó térdrögzítő viszonylag puha . A kiterjedtebb, keményebb merevítők, amelyeket közvetlenül súlyos sérülések után használnak, nem alkalmasak sportolásra. Az ortézisben való futás pedig csak akkor lesz kényelmes, ha olyan anyagból készült terméket választasz, amely lehetővé teszi az ízületek szellőzését.

Könyökvédő - hasznos lesz futó edzés során?

A futó bandázsok szintén hasznosak lehetnek edzés közben. A kézre rakva megelőzésre szolgál. A könyökvédő segít az eséseknél. Különösen azok, akik gyakran edzenek a terepen vannak kitéve ilyen veszélynek.

A nedves vagy egyenetlen felületen való megcsúszás azzal végződhet, hogy a könyöködön landolsz és megsérülsz. A könyökvédők minimalizálják a veszélyt . A kézsérülések után a futáshoz visszatérő emberek számára is elengedhetetlen kiegészítők.

A Top4Running kínálatában található kötések és ortézisek várnak téged. Ne várj a rendeléssel!

Összes megjelenítése Bezárás
Filtr

Nem található a keresésnek megfelelő elem