Vásárolj 36000 Ft felett, és spórolj extra 3000 Ft-ot a TAKEIT1 kóddal. Vásárolj 60000 Ft felett, és spórolj extra 6000 Ft-ot a TAKEIT2 kóddal. Vásárolj 90000 Ft felett, és spórolj extra 9000 Ft-ot a TAKEIT3 kóddal. -- days --:--:-- Szeretném a kedvezményt

Hűségprogram Top4Running Club

Ezt a futóbulit nem akarod kihagyni. Nálunk minden újdonságot megtalálsz és az elsők között értesülhetsz róluk. Kiemelt figyelmet fordítunk rád, hogy a legjobb felszerelés legyen a tiéd, különleges előnyökkel és kedvezményekkel.

A Top4Running Club a jegyed a különleges futóközösségbe, és most meghívunk, hogy élvezd te is a tagságot. Gyere és üdv a klubban.

T4R Club

Miért legyél tag? Íme néhány jó ok:

  • További 5% kedvezményt kapsz a Top4Running.hu-n minden vásárlásodkor az aktuális árakból, amely szinte a teljes választékra érvényes.
  • Azonnali értesítést kapsz az exkluzív újdonságokról és a limitált szériás termékekről, így nagyobb esélyed lesz, hogy megszerezd a megfelelő méretet.
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények csak klubtagok számára.

Hogyan regisztrálhatok a Top4Running Clubba?

Ennél mi sem egyszerűbb, csak vásárolj bármilyen összegért a Top4Running.hu oldalon.
Vagy közvetlenül regisztrálhat ezen az oldalon a "Csatlakozni szeretnék a klubhoz" gombon keresztül.

Hogyan kapom meg az 5% kedvezményt tagságomért?

A kedvezményt automatikusan hozzárendeljük az email címhez, amellyel regisztráltál a Top4Running Club-nál. A Top4Running.hu oldalon a profilodban, a „Kedvezményes kódjaim” menüpontban láthatod aktív kedvezményként. Szinte az összes terméket kedvezményes áron kapod a klubtagság miatt. Jól hangzik, ugye?