MID SEASON SALE - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken VÁSÁROLJ MOST

Hűségprogram

T4R Club

A Top4Running Club segítségével egy válogatott futótársaság tagja lehetsz, eljött az idő, hogy te is kiélvezd ezt a fajta gondoskodást. Folytasd az olvasást és üdv a klubban.

Hogyan működik? Egyszerű! Regisztrálj a Top4Running Club-ba és élvezd a különleges kedvezményt, amely az akciós termékekre is vonatkozik. A regisztráció és bejelentkezés után egy aktív kupon lesz elérhető a profilodban a "Kuponkódjaim" részben és a webáruházunkban szinte minden terméknél alacsonyabb árakat láthatsz.

De ez még nem minden. A klubtagok pontokat gyűjtenek, amelyek számos egyéb előnyt jelentenek, például elsőbbségi hozzáférést az exkluzív modellekhez, még nagyobb kedvezményeket vagy akár ingyenes szállítást minden rendelés esetén. Ezeket az előnyöket a Basic, Pro és Gold szintek elérése után használhatod fel - mindegyik szinten 4000, 8000 és 12000 forintos utalványok várnak rád. De légy óvatos. A futóformádhoz hasonlóan a Top4Running Club-ban elért szinted sem tart örökké munka nélkül. Minden hónapban elveszíted a pontjaid egy kis részét, ezért ne felejts el újakat gyűjteni.

T4R Club

 

Egészen biztosan e-shopunkon már találkozhattál olyan szavakkal, mint a kedvezmény, kedvezményes kupon, kedvezménykód. Mivel törődünk vásárlóinkkal, elindítottunk egy hűségprogramot - a Top4Running Clubot és ennek köszönhetően, még soha nem volt ilyen egyszerű megvenni a kedvenc termékeidet a lehető legjobb áron a Top4Running oldalán.

Ráadásul ez még nem minden.
Nekünk mindig az lesz az első, hogy kiszolgáljunk, hogy élvezhesd a legjobb futóeszközök örvényét, számos futással kapcsolatos előnnyel és promócióval kombinálva.

Biztos lehetsz benne, hogy a lehető legmagasabb Top4Running kedvezmény a kosaradban van. Először fogsz értesülni minden újdonságról, így nem maradsz le extra Top4Running kódjainkról.

Miért legyél tag? Íme néhány jó ok:

  • További 5% kedvezményt kapsz a Top4Running.hu-n minden vásárlásodkor az aktuális árakból, amely szinte a teljes választékra érvényes.
  • Azonnali értesítést kapsz az exkluzív újdonságokról és a limitált szériás termékekről, így nagyobb esélyed lesz, hogy megszerezd a megfelelő méretet.
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények csak klubtagok számára.

A futás szeretete a Top4Running kedvezménnyel együtt nő

Az egyik fő ok, amiért a futás annyira vonzó, az egyszerűség és hogy nem igényel nagy befektetést. Azonban, ahogyan a gyönyörű új ruhák új színt visznek a napodba, úgy az új, testhezálló futóruhák is feldobhatják és egy magasabb szintre emelhetik a futás szeretetét.

A Top4Running (megtalálhatsz topforrunning vagy running top nevek alatt is) minden futó otthona - teljesen mindegy, hogy városban, terepen vagy pályá szeretsz futni. Szerelkezz fel olyan futócipőkkel, ruhákkal és kiegészítőkkel, amelyek kesztyűként illeszkednek rád és maximálisan kiszolgálják minden elképzelésed.

Akár 60% kedvezmény

Ráadásul, minden nap leárazunk néhány terméket (jelenleg több mint 3000 darabot találhatsz, akár 60%-os kedvezménnyel); így lehetőséged van egy még nagyobb futókedvezményre.

Hogyan regisztrálhatok a Top4Running Clubba?

Mi sem egyszerűbb, regisztrálj közvetlenül az oldalon található " csatlakoni szeretnék a klubhoz" gombbal.

Hogyan kapom meg az 5% kedvezményt tagságomért?

A kedvezményt automatikusan hozzárendeljük az email címhez, amellyel regisztráltál a Top4Running Club-nál. A Top4Running.hu oldalon a profilodban, a „Kuponkódjaim” menüpontban láthatod aktív kedvezményként. Szinte az összes terméket kedvezményes áron kapod a klubtagság miatt. Jól hangzik, ugye?