5% extra kedvezmény klubtagoknak Csatlakozz a klubhoz
pic

Rólunk

A Top4Running minden futó otthona. Mindegy, hogy a városban, pályán, vagy terepen, mi felszerelünk a tökéletesen hozzád illő cipővel a futásaidhoz. Stílusos és funkcionális ruházatok hatalmas kínálatát is megtalálod nálunk, hogy a futásaidat még élvezetesebbé tegyük. Természetesen felszerelésekkel is szolgálunk, például táskákkal, vagy népszerű sport órákkal. Mivel nálunk a minőség alapvető, így csakis a legjobb, legújabb felszereléseket találod meg nálunk a legjobb márkáktól. Ezt mindig garantáljuk.

Millió oka lehet, hogy miért futunk és millió módon élvezhetjük. Akár világrekordra törsz, akár csak a móka kedvéért futsz, pályán, vagy terepen, egyedül, vagy a társaiddal közösségben, gyakran, vagy csak alkalmanként, egy dolog közös mindannyiunkban: a futás öröme. Tapasztalt futók csapataként ismerjük ezt az örömöt és szeretnénk megosztani mindenkivel, hogy minél többen megismerjék, hogy egyre többen fejlesszük magunkat és hogy élvezzük.

TOP4SPORT történet

2010

A Top4Sport megalakulása. Az együttműködésünk kezdete a Nike-val.

2011

Együttműködésünk kezdete a cseh első osztályban szereplő FC Slovan Libereccel

2012

A focispecialista Top4Football webshop indulása

2013

A Top4Running és Top4Fitness webshopok indulása

2014

Top4Football üzlet nyitása Prágában, Közép-Európa legmodernebb focispecialista üzlete. Együttműködés több, mint száz csapattal az első osztálytól a megyeiig.

2015

Terjeszkedés Szlovákiában. Top4Football üzlet nyitása Pozsonyban. Prémium Top4Running üzlet nyitása Prágában. Együttműködés kezdete a Cseh Atlétikai Szövetséggel.

2016

Partnerségünk kezdete a szlovák nemzeti futballválogatottal.

2017

Terjeszkedés Magyarországon és Romániában. Együttműködés 7 első osztályú futball csapattal Csehországban és Szlovákiában.

2018

Terjeszkedés Németországban, Ausztriában és Spanyolországban. Elundul a Top4Street webshop.

2019

A Top4Sport büszkén jelenti, hogy mostantól 11Teamsports Group tagja, amely Európa legnagyobb futballspecialista értékesítője.

Üzletek