5% extra kedvezmény klubtagoknak Csatlakozz a klubhoz
Téli akció: kabátok, cipők és még sok más!

Téli akció: kabátok, cipők és még sok más!

2021.12.12. 2 perces olvasási idő

Új év, új kihívások. Ne becsüld alá a téli felkészülést, szerelkezz fel megfelelően már most. Hatalmas téli akciónk keretében, a legjobb termékekkel várunk. Új futócipő vagy új ruha? Ne habozz és válassz!

Férfi sportruházat akció

Nincs is jobb motiváció, mint egy új futócipő, így téli akciónk keretében az Adidas, Nike, Puma és más népszerű márkák futócipőivel várunk. Hogy mit választasz, az csak rajtad múlik. Még mindig fagyos az idő, érdemes lehet ránézni a férfi melegítőnadrág vagy téli kabát akciónkra is, hogy ne fázz a téli edzés alatt.

Férfi melegítőnadrág Férfi kabátok

Shoes_adidas

Női sportruházati téli akció

Nem találtál új futócipőt a fa alatt? Nem baj,  válassz egyet most! Téli akciónkban olyan cipőket találhatsz, amik majd mosolyt varázsolnak az arcodra és gyorsítanak a tempódon is. Nézz rá az akciós női kabátokra is, amelyek a téli futást élvezetté varázsolják.

Női cipők Női kabát

Nike_shoes

Karácsony utáni leértékelés: gyerek sportruházat

A gyerekek is megérdemlik a megfelelő felszerelést a hideg, téli napokra. Szerezz be nekik most akciós téli cipőket, ami megvédi őket a víztől és a sártól. Válogass az akciós pólók vagy a téli dzsekik között és varázsolj mosolyt minden kis sportoló arcára.

Nyisd meg az új szezont felkészülten!

Férfi Női