END OF SEASON SALE! Válassz több, mint 4700 termék közül -- days --:--:-- Vásárolj most

Nike Vomero 14 – diétán a kényelmes cipő

A Nike cipő hierarchiában a  Vomero mindig is a legkényelmesebb és legjobban párnázott volt. A gazdag párnázás éppen ott támogatott legjobban, ahol szükség volt rá, ahol a cipő a lábadat terhelné, ezt kombinálva a további rétegekkel pedig tökéletess welness cipővé vált. A páratlan kényelemnek ára van, a cipő kicsit nehezebb volt a többinél. A 14-es kollekcióval azonban a Nike egy kicsit igazított a klasszikus recepten.

Első pillantásra is észre vehetjük, hogy a használt anyagok mennyisége jelentősen csökkent. Versenyre szabott nyelv, minimalista fűző, Flywire - mind ismerős lehet a gyorsabb Nike cipőkből. Ugyanakkor a könnyebb súly nem lett a kényelem terhére, számomra tökéletesen kielégítő. A fűzőket a nyelven átnyúló szálak tartják egyben, lehetővé téve, hogy úgy fűzd tökéletesre a cipőt, hogy sehol nem érzed túl szorosnak A nyelv felső része szinte extrém vékony, a párnázás pedig csak ott kezdpdik, ahol a szorosabb fűzők éppen beleharapnának. A felső rész tökéletesen légző és vékony. Ahogyan a sokkal gyorsabb Nike versenycipők is, úgy immáron a Vomero is attraktív, éles sarokkal érkezik. A dinamikus dizájnt tovább erősíti az impresszív, hullámos vonal a párnákban, amely tovább erősíti a sarkakat. Az ék alakú hátsó rész pedig extra védelmet nyújt az Achillesnek, ami mindig fontos szempont kell, hogy legyen. Jól néz ki és jól is működik, pont ahogyan annak lennie kell.

A  Nike Vomero 14 hű marad a párnázott és kényelmes karakteréhez, különösen a középső és első részeken. Ugyanakkor még itt is észrevehetjük azt a nagy fejlődést, amin a Nike dizájnerei és fejlesztői a párnák és habok terén az elmúlt két évben elérhetővé tettek. A cipő továbbra is kényelmes, ugyanakkor könnyebb és dinamikusabb. A talprész közepe könnyebb a saroknál, ami különösen jól jön lejtőn, amikor nincs szükség akkora erő kifejtésére. Ugyanakkor a rész, amelyet elrugaszkodáskor használsz, merevebb, így minimalizálva az energia veszteséget. A Vomero 14  továbbra is tökéletesen kényelmes könnyedebb futásokhoz, amikor élvezed a környezetet, az atmoszférát, de még gyorsítanál is egy kicsit. Az tapasztaltabb, úton futókat is biztosan kielégíti, de ugyanakkor ideális a még nagyobb tömegű, kezdő futóknak is. Egyéb futóknak pedig csak egy csodálatos kötelező darab, hogy teljes legyen a sztár széria: Vaporfly, Zoomfly, Pegasus, and Vomero (a leggyorsabbtól a legkényelmesebbig).

Csak jöjjenek a kilométerek és maradjatok egészségesek!

Vítek Pavlišta

 

Air Zoom Alphafly NEXT% 2
nike
Air Zoom Alphafly NEXT% 2
nike
Air Zoom Maxfly
nike
Új
ZOOM JA FLY 3
nike
ZoomX Vaporfly Next% 3
nike
Új
Air Zoom Alphafly NEXT%
nike
Új
Invincible 3
nike
Új
Air Zoom Maxfly
nike
Air Zoom Victory Racing Shoe
nike
ZoomX Dragonfly
nike
ZoomX Dragonfly Bowerman Track Club
nike
Zoom Fly 4
nike
Előző
Következő