MID SEASON SALE - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken VÁSÁROLJ MOST
Vltava Run: A váltóverseny Európában

Vltava Run: A váltóverseny Európában

2023.05.01. 2 perces olvasási idő

A Vltava Run Európa váltófutása, amely 360 km hosszan szeli át a Cseh Köztársaságot. Ez a blog tájékoztatást ad az eseményről és információt nyújt a Craft kollekcióról, amely kizárólag a Top4Runningnál lesz kapható.

Hallottál már a Vltava Runról? Nem? Akkor itt az ideje! A Vltava Run "A" váltófutás Európában. Minden évben 30 percen belül elkelnek a helyek. Spoiler: Az idei esemény is teltházas már, így a részvételedre még egy évet kell várnod.

1

A Top4Running a Vltava Run egyik legfontosabb partnere. Két ambassador csapattal leszünk ott és képviseljük a Top4Running közösséget. Az eseményre május 13. és 15. között kerül sor. A 360 km hosszú útvonal Csehországon keresztül vezet, a rajt az ország déli részén található Šumavában, a cél pedig a fővárosban, Prágában van. A rendkívül hosszú utat 10 kilométeres szakaszokra osztják.

A túra országutakon, a Šumava Nemzeti Parkon keresztül, folyók mellett, erdőkön, gyönyörű kilátást nyújtó dombokon, völgybe vezető ösvényeken és történelmi városokon keresztül vezet. Nappal, és éjszaka is folyik a verseny - egyedülálló élmény!

Gallery

A Top4running azt szeretné, ha minden futó részt vehetne a versenyen, függetlenül a szintjétől, és átélhetné ezt az egyedülálló élményt. Ezért 12 fős csapatainkat különböző sebességű nagykövetekkel fogjuk feltölteni.

A hivatalos kollekciót a Craft fogja piacra dobni, és kizárólag a Top4Running webshopon lesz kapható. Itt vethetsz egy első pillantást a stílusos futófelszerelésekre:

Gallery