END OF SEASON SALE! Válassz több, mint 4700 termék közül Vásárolj most

Under Armour HOVR Infinite

Az Under Armour bemutatta a HOVR Infinite futócipők legújabb szériáját, speciális, gravitáció által inspirált technológiával és egy, a futást elemző okosszenzorral.

UA HOVR

UA HOVR – tökéletes energia-visszaadás

Az UA HOVR technológiát a gravitáció inspirálta. Az Under Armour kifejlesztett egy megoldást, hogy puhábbá, lágyabbá tegye a talpak földre érkezését futás közben, elnyelje az energiát, és ezt visszaadja a következő elemelkedéskor. A puha UA HOVR™ szivacs, kombinálva a rugalmas Energy Web-bel, kipárnázza a leérkezést és visszaadja az energiát a következő lépésedhez. A kötött felsőrésszel együtt páratlan kényelmet biztosít. 

UA HOVR Infinite – digitális edző

A HOVR talp egy egyedi szenzorral rendelkezik a futás sebességének, távolságának és a lépéshossznak a meghatározásához és elemzéséhez. Bluetoothon keresztül kapcsolódik a UA MapMyRun mobil applikációhoz, ami monitorozza, elemzi és tárolja a részletes információkat az edzéseidről, és segít javítani rajta. 2019-től a Gait Coaching funkció is elérhető, ami a lépéshosszt és az egységnyi idő alatt megtett lépéseket méri. A virtuális edző ezeket az értékeket elemzi, és javasol egy optimális értéket a magasság, a testsúly, a nem és a sebesség alapján. A megfelelő lépéshossz növeli a teljesítményt miközben minimálisra csökkenti a sérülések kockázatát.

UA HOVR Infinite – nem-specifikus felépítés

Az új futócipő kifejlesztésénél az Under Armour a női és férfi futók eltérő igényeire fókuszált. A kutatás eredménye egyértelmű: a nőknek rövidebb a sarkuk, érzékenyebb a talpívük és a lábuk eleje kevésbé erős, mint a férfiaknak. Ezen adatok alapján készültek el a UA HOVR Infinite nem-specifikus talpbetétjei. A UA HOVR™ légzőcellákkal ellátott magas minőségű talpbetétjei a rugalmas Energy Web segítségével arra lettek tervezve, hogy a helyén tartsák a lábat.

UA HOVR

UA HOVR Infinite – jellemzők

  • Zéró-gravitáció érzet: A puha UA HOVR™ szivacs, kombinálva a rugalmas Energy Web-bel, biztosítja a kényelmes földre érkezést és a rugalmas elemelkedést.
  • Anatómiai kialakítás: A női és a férfi cipők kialakítása is a nemek különböző anatómiai szükségletein alapul. A könnyű, lélegző felsőrész tartja az alakját miközben rugalmas, ahol arra van szükség.
  • 3D-formázott talpbetét: A polyurethane szivacsból készült talpbetét megfelelően tartja a lábat és növeli a komfortérzetet. Nők és férfiak számára különböző alakban gyártott.
  • Rugalmas, mély barázdák: A talp elején lévő barázdák anatómiailag korrekten és hatékonyan támogatják a lábmozgást.
  • Sima és stabil felsőrész: Az erős szivacs keret és a mély barázdáltság biztosítja a stabil és egyenletes mozgást számtalan kilométeren keresztül.
  • 360° fényvisszaverő képesség: Biztonságos edzés sötétben is.
  • A futás adatainak mérése: Vezeték nélküli kapcsolódás a UA MapMyRun applikációhoz, ami monitorozza és elemzi a futás sebességét, a megtett távolságot, az egységnyi idő alatt megtett lépésszámot, és a lépéshosszt. Az adatok alapján javaslatokat ad az edzések javításához.

     

UA W HOVR Machina Off Road
underarmour
UA W HOVR Machina Off Road
underarmour
UA HOVR DS Ridge Trek
underarmour
UA W HOVR Machina LDN
underarmour
UA HOVR Machina 3 Storm
underarmour
UA HOVR Machina 3 Storm
underarmour
UA W HOVR Machina Off Road
underarmour
UA FLOW Velociti Wind
underarmour
UA FLOW Velociti Wind 2 DL 2.0
underarmour
Új
Előző
Következő