HASZNÁLD A CYBER1 KÓDOT 3800 Ft kedvezményért (30000 Ft feletti vásárláskor) és a CYBER2 kódot 7500 Ft kedvezményért (58000 Ft feletti vásárláskor). -- days --:--:-- HASZNÁLD KI

Új színben a Nike React Flyknit futócipők

A legújabb Nike React technológiát használó futócipők az 1990-es évek technológiája által inspirált 8-bites és pixel színvilágával törnek utat maguknak. Könnyű, remekül légző és kiválóan párnázott, mely tökéletesen használja a földet érés által generált energiát, így téve a cipőt ideálissá keményebb és hosszabb futásokhoz.

Nike Epic React

Az előző, extrém rugalmas EVA alapon készülthöz képest a  Nike React habja a talpban lágyabb és jobban vezeti el az érkezés energiáját. Annak érdekében, hogy a teljes potenciálját ki tudja használni, a talp középső része keményebb és szélesebb, így még nagyobb támaszt biztosít. Ugyanakkor hosszabb is, a sarkaknál látványosan, így extra stabilitást nyújt a futóknak.

A felső rész dizájnja rendkívül egyszerű. Ahogyan a  Nike Flyknit Racer is, ez is egy egységet képező Flyknit anyag, mely alkalmazkodik a lábhoz, miközben továbbra is kiváló támaszt nyújt minden irányból. Emellett kiváló légzést biztosít a lábnak.

Nike React hab a talpban egy darabban készül, ragasztó használata nélkül. A modern feldolgozási technológiának köszönhetően a talpközép úgy készült, hogy a növelt párnákban elhelyezett különleges pontokon vezeti el a földet érések által keltett rezgést. A cipő emellett rendkívül könnyű. Egyes mélyebb pontokon további párnázottság érzékelhető, míg az alacsonyabb felületek keményebbek. 

Mivel a cipő felső része is egyben készül, így a talpél tulajdonképpen egy a talpközéppel, egy hozzáadott merev gumi réteggel kiegészítve a saroknál és a cipő orránál a jobb tapadás, valamint a tartósság érdekében.

Mitől olyan különleges a  Nike React hab?

Négy kulcs paraméter: könnyű, kiválóan reagál, lágy és légző.

A párnái visszaadják a leadott energiát.

Ugyanolyan lágy, mint a  Nike Lunar, de 13%-kal érzékenyebb.

Forradalmi innovációk felhasználásával készült, mely több, mint 400 kísérlet eredménye.

A legjobb futók által tesztelve, akik a tesztek során több, mint 27 000 km-t futottak a teszt időszaka alatt.