5% extra kedvezmény klubtagoknak Csatlakozz a klubhoz
Új megjelenés: ASICS Superblast

Új megjelenés: ASICS Superblast

2022.11.24. 3 perces olvasási idő

Szuper könnyű, még több csillapítással és energia-visszanyeréssel: itt az ASICS Superblast!

Itt az új gyorsasági cipőd a gyors edzőfutásokhoz: az ASICS Superblast!

A futócipő szuper könnyű, mégis megadja a szükséges kényelmet, hogy a lehető legjobban védje a lábadat a hosszú futások során és minden lépésedben energiával támogasson.

ASICS SUPERBLAST

A férfi változatban a cipő súlya mindössze 239 gramm (9-es amerikai férfi méret). A teljes stack height 45.5 mm (a sarokmagasság 45.5 mm és az elülső lábfej magassága 37.5 mm). Ennek eredményeképpen az ASICS futócipők közül az eddigi legmagasabb középtalpat kapjuk.

A kényelmes párnázást az FF Blast Turbo habtechnológia biztosítja. Az FF Blast Plus talppal párosítva ez egy puha és kényelmes cipőt eredményez, amely támogatja a szuper ruganyos és energikus lépést, megvédve téged a sérülésektől, még akkor is, ha sokat futsz edzésen.

Mire készült az ASICS Superblast?

Ez az új futócipő kiválóan alkalmas hosszú és gyors futásokhoz, regenerációs edzésekhez, vagy egyszerűen csak az elme és a test feltöltődéséhez.

"Az ASICS új Superblast-ja egy nagyon jó edzőcipő, amely véleményem szerint különösen alkalmas hosszú állóképességi futásokra és gyors, hosszabb tempóedzésekre is. De emellett regenerációs futásokhoz is, a Superblast nagyszerű társ az energiatakarékossághoz."
- Leon Steinkrug / német Top4Running Nagykövet

Az ASICS Superblast a Novablast-hoz és a Metaspeed Sky +-hoz hasonlítva?

Az új ASICS Superblast az ASICS Novablast - mint gyors edzőcipő - és a Metaspeed Sky + - mint csúcs versenycipő - tökéletes kombinációja. Nincs benne karbonlemez, de a középtalp habja az FF Blast Turbo anyagon alapul, amelyet először a Metapseed Sky +-ban használtak. Ez lehetővé teszi, hogy egyesítse egy gyors versenycipő előnyeit egy gyors edzőcipő párnázottságával és támogatásával, és alkalmas hosszú futásokhoz, tempófutásokhoz és mindenhez a kettő között.

Ár: Szerezd be az új futócipőt a top4running-nál 89 850 Ft-ért:

Vásárolj ASICS Superblast-ot