END OF SEASON SALE! Válassz több, mint 4700 termék közül Vásárolj most
Új megjelenés: ASICS Gel-Nimbus 25

Új megjelenés: ASICS Gel-Nimbus 25

2023.01.09. 2 perces olvasási idő

Az ASICS Gel-Nimbus teljesen újra lett tervezve és február 1-től kapható a Top4Running-nál. Itt olvashatod el először, hogy mi a különleges az ASICS Gel-Nimbus 25-ben.

A népszerű hosszútávfutó cipő, az ASICS Gel-Nimbus látványos frissítést kapott. De mi az újdonság? A legfontosabb tények: láthatatlan GEL, nagyobb ütéscsillapítás, nagyobb rugalmasság és nagyobb kényelem futás közben.

1

A cipő esése nyolc milliméter - ami kevesebb, mint az előző modellé. A nagyobb kényelem érdekében FF Blast Plus Eco párnázóhabot használnak. Ez még dinamikusabb futást biztosít, mint a Nimbus 24. Jól álcázott és kívülről nem látható gél elemet rejt a Nimbus család legújabb változata is. Ez kellemes párnázottságot biztosít a saroknál. Az előző modellhez hasonlóan a népszerű Flytefoam anyagot a legújabb cipőfrissítésben is használják.

Az ASICS a fenntarthatóság szempontjából is fejlődött új futócipőjével. A felhasznált poliészter több, mint 90 százalékát újrahasznosítják. Ezenkívül, az ASICS új festési eljárást alkalmaz, amely csökkenti a CO2-kibocsátást és a középtalp több, mint 20 százaléka cukornádból készül.

3

Az ASICS univerzum legújabb cipője február 1-től lesz elérhető a Top4Running weboldalán és 200 euróba kerül.

Vásárolj a Top4Running webáruházában!