END OF SEASON SALE! Válassz több, mint 4700 termék közül -- days --:--:-- Vásárolj most
UA HOVR MACHINA – több, mint egy futócipő

UA HOVR MACHINA – több, mint egy futócipő

2020.03.23. 5 perces olvasási idő

Akár az első maratonodra készülsz, vagy csak néhány másodpercet faragnál az 5k eredményeden, mindig a legjobb cipőt keresed, hogy elérd céjaid.

Eddig ugyanakkor választanod kellett a hosszú távra készült, valamint a könnyű, gyors futásokra tervezett futócipők közül. Most, az UA HOVR MACHINE  megoldotta ezt a problémát neked. Egy gyors futóipő, amely hosszú távú futásokhoz is tökéletes, mely tökéletes társad lehet 2020-as céljaid elérésében.

Az új HOVR Machina forradalmasította a futócipőket. A legújabb modellünk a futócipők legszofisztikáltabb változata, mely a legfejletteb párnázottsági technológiákat vegyítve védi a lábadat hosszú távon úgy, hogy a sebességed változatlan. Az UA HOVR MACHINA ideális egyensúlty nyújt a futóknak ahhoz, hogy nagyobb sebességet érjenek el a sérülés kockázatát minimalizálva" -  Pavel Hynek, az Under Armour regionális Country Managere.

UA HOVR MACHINA

Az univerzalitás mellett az új UA HOVR MACHINA shoe egy másik nagy előnnyel rendelkezik, amely minden ambiciózus futót kielégít. Azon kívül, hogy egy remek futócipő, egyéni edzéssel is szolgál számodra. Kösd össze a cipőt a Map MyRun applikációval, hogy monotirozni és elemezni tudd a futásaidat. Az app legújabb verzója segít céljaid elérésében a személyre szabott, valós idejű edzés lehetőségével, így javítva stílusodon, valamint sebességeden is, valamint csökkentve a sérülés kockázatát. Más appokkal szemben itt lehetőséged van többek között arra, hogy elemezd, milyen szögben érkezik a lábad a földre, és hogy mennyi időt tölt a talpad ott. Mivel a cipő összeköttetésben van a telefonoddal, mostantól nincs lehetőséged semmit elrejteni az edződ elől, és még a tanácsait is hallhatod, hogyan fejlődj, már abban a pillanatban, hogy egy kicsit is eltérnél az edzéstervedtől.

UA HOVR MACHINA

“Az új UA HOVR MACHINA a  Map MyRun applikációval összekötve ingyenesen nyújt a futók számára egy személyi edzőt. Egyéb előnyei mellett nagyszerű statisztikai adatokkal szolgál a futásodról, valós időben. Az analízis alapján értékelhetőek a futások, így megállapíthatóak a fejlődés kritikus területei, úgy mint a stílus, a sebesség, a lépsek hossza - akár azonnal, közvetlenül a fülhalgatódba, valós időben. A technológiánk valós segítséget nyújt a teljesítmények fejlesztésében, valamint a sérülések megelőzésében.Our technology really helps you improve your performance and prevent injuries. Mostantól mindennél többet tudhatsz meg a futásodról.” teszi még hozzá Pavel Hynek.

Az új HOVR MACHINA azoknak a futóknak készült, akik a rugalmasság és párnázottság tökéletes kombinációját keresik.Az UA HOVR technológia a zéró-gravitáció érzetét nyújtja, tökéletesen tompítva minden egyes érkezést, és az összegyűjtött energiát minden egyes lépésednek visszaadva. A hálós felső rész extra könnyed, kiválóan légző, így segítve a maximális sebesség elérését.

Top4Running Club tagnak lenni kifizetődő

Velünk mindig gyorsabb leszel. Csatlakozz a hűségprogramunkhoz és használd ki az előnyeit.

Csatlakozz a klubhoz

UA W HOVR Machina Off Road
underarmour
UA W HOVR Machina Off Road
underarmour
UA HOVR DS Ridge Trek
underarmour
UA W HOVR Machina LDN
underarmour
UA HOVR Machina 3 Storm
underarmour
UA HOVR Machina 3 Storm
underarmour
UA W HOVR Machina Off Road
underarmour
UA FLOW Velociti Wind
underarmour
UA FLOW Velociti Wind 2 DL 2.0
underarmour
Új
UA W HOVR Machina 3
underarmour
Új
UA W FLOW Velociti Wind 2
underarmour
Új
UA W FLOW Velociti Wind 2
underarmour
Új
Előző
Következő