Vízálló cipők - Válaszd ki kedvencedet és eddz bármikor! Vásárolj most
Top4Running Hub a budapesti Atlétikai Világbajnokságon

Top4Running Hub a budapesti Atlétikai Világbajnokságon

2023.08.17. 11 perces olvasási idő

Az atlétika világának legizgalmasabb hete következik és mi még jobbá tesszük! A Nike-val közösen Budapest szívében hozzuk létre a Top4Running Hub-ot, ahol a napok során számos programmal várjuk a résztvevőket. Nézd meg, hogy miben sántikálunk, és csatlakozz hozzánk Budapesten!

Az atlétika világának legizgalmasabb hete következik és mi még jobbá tesszük! A Nike-val közösen Budapest szívében hozzuk létre a Top4Running Hub-ot, ahol a napok során számos programmal várjuk a résztvevőket. 

Ez az, amire számíthatsz: 
 


 • Titkok a világklasszis szint eléréséhez Paula Radcliffe-től

Szakértői játék Paula Radcliffe Nike atlétával, a legendás brit hosszútávfutóval és maratoni világcsúcstartóval. Tudj meg többet Pauláról, a gondolkodásmódjáról és arról, hogy mi kell ahhoz, hogy a világ legjobbja legyél. Ráadásul a játék 2 nyertese 200 EUR értékű Nike termékutalványt kap a Top4Running webáruházába! 

Mikor: augusztus 25, péntek 12:30 

Limitált helyek, jelentkezz most!

 • Futás Paula Radcliffe-fel & autogramosztás 

Csatlakozz 6 km-es csoportos futásunkhoz Paula Radcliffe-fel a folyó mentén, és próbáld ki a Nike ZoomX Invincible 3 futócipőt. A futást a Nike Running Coach, Aaron vezeti. Különböző tempójú csoportok lesznek, a gyors-őrült tempótól a szexi-szociális tempóig. A futás után a Top4Running Hubban lesz autogramosztás Paulával, valamint kávé és croissant mindenki számára!  

Mikor: augusztus 25, péntek 14:15 

Töltsd ki ezt az űrlapot, hogy jelentkezz a Paula Radcliffe-futásra augusztus 25-én, pénteken 14:15-kor. A Nike Running Coach, Aaron vezetésével egy könnyű, 6 km-es futás lesz. Ehhez a futáshoz a Nike ZoomX Invincible 3 cipőt tesztelheted. 

 • A Nike szögescipőinek fejlődése az elmúlt 20 évben – és bepillantás 2024-be 

A Nike termékszakértője a portlandi központból 2004-ig visszanyúló szögescipőkkel érkezik. Beszélni fog a Nike atlétikai termékeinek fejlődéséről az elmúlt 20 év során, és bepillantást enged a jövőbe. Csatlakozz ehhez az egyedülálló élményhez, tanulj a Nike termékek egyik mesterétől. A beszélgetés bizalmas lesz a hallgatóság számára, ezért győződj meg róla, hogy te is a résztvevők között leszel. A rendezvényt egy atlétikai termékkvízzel zárjuk, amelynek keretében lehetőség nyílik egy 200 eurós Nike termékutalványt nyerni a Top4Running webáruházába! 

Mikor:  augusztus 23, szerda 15:30 – 16:30pm  

Limitált helyek, jelentkezz most!

augusztus 26, szombat 16:00 – 17:00   

Limitált helyek, jelentkezz most!

 • Szögescipő védelem a Keyena One-nal 

Maren Schillerrel együtt üdvözöljük Coralie Gassama-t, volt francia profi atlétát, aki egyben a KEYENA alapítója, a márkáé, amely megalkotta a világ első szögescipővédőjét. 
20 évesen, egy hosszú sérüléses időszak alatt Coralie Gassama kifejlesztette azt a kiegészítőt, amelyre sok sportolóhoz hasonlóan szüksége volt. Jelenleg aktívan részt vesz az atlétikai felszerelések fejlesztésében, hogy segítse a sportolókat abban, hogy kényelmesebben érezhessék magukat és jobban összpontosíthassanak a céljaikra. Csatlakozz ehhez az eseményhez és nyerj egy Keyena KEY ONE szögescipővédőt!

Mikor: augusztus 23, szerda 17:00-17:45 

Limitált helyek, jelentkezz most!

augusztus 26, szombat 18:00-18:45 

Limitált helyek, jelentkezz most!

 • Nők az atlétikában 

Csatlakozz női szakértői panelünkhöz, akik a futás és az atlétika nem specifikus témáiról fognak beszélgetni, a moderátor pedig Maren Schiller, egykori atléta. Maren a házigazdája lesz egy olyan beszélgetésnek, amelyen 4 korábbi és jelenleg is aktív világklasszis női sportoló fog részt venni. Mindegyik sportolónak megvan a maga egyedi története, mint nő az atlétikában. Ez a beszélgetés nagyon interaktív lesz, lehetőséged nyílik majd feltenni a kérdéseidet. Csatlakozz hozzánk, és használd ki a lehetőséget, hogy még többet megtudj a profi női atlétákról és mindennapi életükről, valamint nyerj Nike Aeroswift versenyfelszerelést

Mikor: augusztus 24, csütörtök 11:00 - 12:30  

Limitált helyek, jelentkezz most!

 • Interjú Richard Kilty-vel és a Meta Endurance-szel 

A Top4Running Hub másik profi atlétája Richard Kilty lesz, aki 3x-os fedett pályás Európa-bajnok 60 méteren, olimpiai ezüstérmes Tokióban a 4x100 méteres váltóval és ezüstérmes a dohai világbajnokságon a 4x100 méteres váltóval. Tudj meg többet velünk a világ egyik leggyorsabb sprinteréről

Mikor: augusztus 23, szerda 11:00 - 12:00

 • Győzd le Richard Kilty-t

Győzd le a világ egyik leggyorsabb sprinterét. Úgy gondolod, hogy elég gyors vagy? Nézd meg és mutasd meg képességeidet a Nintendo Switch 100 méteres csatájában. A nap leggyorsabb 100 méteres futói €200 utalványt kapnak a Top4Running webáruházába! 

Mikor: augusztus 27, vasárnap  13:00 - 14:00

 • Top4Running közösségi futások Aaron, a Nike Coach vezetésével 

Csatlakozz közösségi futásainkhoz és teszteld a híres Nike ZoomX Invincible 3 cipőt, amely úgy készült, hogy tartsa a tempót, miközben megelőzi a sérüléseket. Találkozz velünk a Top4Running Hubban minden futás előtt, és biztosítsd a cipődet! Kávé, croissant és a jó hangulat biztosítva lesz! Különböző tempójú csoportok lesznek, a gyors-őrült tempótól a szexi-szociális tempóig. 

A futásokat az Egyesült Királyságból származó, jelenleg Berlinben élő Nike Running Coach, Aaron vezeti, aki futni tanítja az embereket, és segít nekik felfedezni a mozgás tágabb értelmét. Aaron sprinterként kezdte, majd lassan áttért a maratonokra és ultramaratonokra. 

Mikor: augusztus 24, csütörtök 9:00

Töltsd ki ezt az űrlapot, hogy jelentkezz a Top4Running x TRC futásra augusztus 24-én, csütörtökön, 9:00 - 10:00-ig. A Nike Running Coach, Aaron vezetésével egy könnyű, 6 km-es futás lesz. Ehhez a futáshoz a Nike ZoomX Invincible 3 cipőt tesztelheted.

augusztus 26, szombat 9:00 

Töltse ki ezt az űrlapot, hogy jelentkezz az augusztus 26-án, szombaton 9:00-10:00 óra között megrendezésre kerülő városnéző futásra. A Nike Running Coach, Aaron vezetésével egy könnyű, 9 km-es futás lesz. Ehhez a futáshoz a Nike ZoomX Invincible 3 cipőt tesztelheted. 

 • Napi jóga futóknak 

A legjobb módja a napod elkezdésének egy szabdtéri jóga óra, amely nyújtással és erőre összpontosító mozdulatokkal segíti a koncentrációt, az egyensúlyt és a rugalmasságot. A szerdai, csütörtöki és pénteki jógaórákat Petra jógaedző, a szombati és vasárnapi órákat pedig Alexandra jógaedző vezeti. 

Találkozzunk a Top4Running Hubban minden nap reggel 8 órakor. A jógaszőnyegek, valamint kávé és croissant mindenki számára biztosítva lesznek. 

Mikor: 

augusztus 23, szerda 8:00   Töltsd ki ezt az űrlapot a jelentkezéshez - limitált helyek!

augusztus 24, csütörtök 8:00  Töltsd ki ezt az űrlapot a jelentkezéshez - limitált helyek!

augusztus 25, péntek 8:00   Töltsd ki ezt az űrlapot a jelentkezéshez - limitált helyek!

augusztus 26, szombat 8:00 Töltsd ki ezt az űrlapot a jelentkezéshez - limitált helyek!

augusztus 27, vasárnap 8:00 Töltsd ki ezt az űrlapot a jelentkezéshez - limitált helyek!

 • Világbajnokság Élő közvetítés 

Szurkolj velünk kedvenc sportolóidnak, miközben elfogyasztasz egy hideg sört, italt, hamburgert vagy salátát és még sok mást. Elhozzuk a stadion hangulatát a hubunkba. Az első 30 ember ingyen magyar sört kap, szóval gyere időben! 

Mikor: Minden nap 19:00 órától 23:00 óráig, a Top4Running Hubban.  

 • Meta Endurance X Top4Running szakértői panel 

Napi hírösszefoglaló a világbajnokság legfrissebb eseményeiről. Alex Filitti a Meta Endurance-tól, Maren Schiller, Nike Coach Aaron, Robert Diez és számos különleges vendég, mint például Paula Radcliffe, Richard Kilty, és még sokan mások, megbeszélik a nap legfontosabb eseményeit. Vegyél részt és vitasd meg velünk a történéseket élőben. 

Mikor:

augusztus 23, szerda; 24, csütörtök; 26, szombat; 27, vasárnap 14:30 - 15:00 

augusztus 25, péntek 13:45 - 14:15 

A Top4Running Hub Budapesten a Bálna Bisztróban található, a Fővám tér 11-12 szám alatt. Ott találkozunk!