MID SEASON SALE - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken VÁSÁROLJ MOST

Top4Running Club: Általános feltételek

A Top4Running Club (továbbiakban, mint Club) egy hűségprogram a Topforsport SRO (Bešůvka 810/19, Brno – Žebětín, 641 00, ID: 29213291, Adószám: CZ29213291, továbbiakban, mint Topforsport) ügyfelei számára. A program átlagon felüli kedvezményeket biztosít állandó vásárlói számára a Top4Runnung.hu webshopon. A vásárlók szabad akaratukból válnak a Club tagjává, mely szándékukat regisztrációval fejezik ki, vagy bármely más, annak jogilag kifejezéséül szolgáló módón. A Top4Running Club: Általános Feltételek a regisztráció elválaszthatatlan részét képezi.


1. Top4Running Club tagság

Bármely természetes személy, aki magyarországi lakcímmel rendelkezik és betöltötte a 18. életévét tagja lehet a Clubnak és elkezdheti annak előnyeit élvezni, közvetlenül a sikeres regisztrációját követően.
 
A vásárló akkor válik a Top4Running Club tagjává, ha a hűségprogram feltételeinek megfelel ügyfélprofiljával, mely lehetővé teszi a kedvezmények felhasználását. 


2. Hozzáférés a  Top4Running Club személyes profilhoz

A Club tagja a www.Top4Running.hu oldalon keresztül kap hozzáférést tagságához, mely személyes profilján keresztül elérhető, ahol személyes adatai megváltoztathatóak. A bejelentkezési adatok megegyeznek az 11teamsports.hu, a Top4Running.hu, a Top4Fitness.hu, valamint a www.Top4Street.hu oldalakon.
Amennyiben a tag úgy véli, hogy adatai harmadik félhez kerültek, úgy köteles arról a Top4Sportot azonnal tájékoztatni.  A Top4Sport az elmaradt tájékoztatásból fakadó károkért csak abban az esetben felel, ha különösen hibás működése okolható a károkért.

4. Top4Running Club tagság megszűntetése

A tagság az alábbi esetekben szűntethető meg
a/ amennyiben a tag nem valós adatokat ad meg regisztrációja során, kedvezményeit nem megfelelően használja fel, vagy ha tettei sértik az Általános Feltételeket.
b/ a tag saját kérésére,
c/ amennyiben a tag visszavonja hozzájárulását az adatainak kezelésére vonatkozóan

 
4. A Top4Running Club tagok adatainak védelme

Regisztrációjuk véglegesítésével a tagok hozzájárulnak adataik kezeléséhez mind a regisztrációs, mind a vásárlási folyamatok során. Minden ilyen adatkezelést a Topforsport saját adatbázisában végez. Ugyanitt a Club tagja hozzájárul, hogy adatait a Top4sport az Erópai Unió 101/2000 törvénye alapján adminisztrátorként kezeli. A Topforsport jogosult az adatok elemzésére további feldolgozó felek bevonásával is, a Club tagja pedig elfogadja, hogy ez a folyamat nem feltételezi további hozzájárulását. A Club tagja hozzájárul adatainak korlátlan idejű felhasználásához, a megegyezés visszavonásáig, vagy a Club működésének megszűnéséig. A megegyezés bármikor visszavonható, mely esetben az adminisztrától köteles az őrzött adatok törléséről gondoskodni.

 
5. Egyéb rendelkezések 

A Topforsport megtartja a jogot, hogy nyerteseiről videókat, fotókat publikáljon, együtt azok neveivel, egyéb pénzügyi kompenzáció nélkül, melyhez a Club tagja hozzájárul. Egyéb juttatásra a Club tagja jogi úton sem jogosult. A Topforsport megtartja a jogot, hogy az Általános feltételeit a jövőben módosítsa szükség esetén. Topforsport ezen módosításokról köteles tagjainak a www.Top4Running.hu oldalon keresztül beszámolni. A Topforsport megtartja a jogot, hogy a Club rendszerét megszűntesse, amennyiben az jogszerű, a megszűnés dátumáról pedig köteles a www.Top4Running.hu oldalon beszámolni.
 
Adatvédelem: https://top4running.hu/pg/adatvedelmi-nyilatkozat