TOP 12 karácsonyi futó ajándék

A karácsony már az ajtón kopogtat, de még mindig nem tudod mivel ajándékozd meg a szeretteid? A legjobb ajándékot szeretnéd adni, de még semmi ötleted? Ne keseredj el, éppen ezért készítettük össze neked a 12 legjobb ötletet, amellyel egy futót meglephetsz karácsonyra!

Ne rohangálj egyik üzletről a másikra. Válassz karácsonyi ajándékot futófelszereléseink széles választékából. Bevásárlóközpontok helyett fuss szabadon odakint.

Minden futó számára alap egy jó futócipő. A mi kedvencünk jelenleg a Nike Air Zoom Pegasus 35 Rain Shield, amit kifejezetten hideg és esős időre terveztek.

A hideg téli hónapok alatt mindenki értékeli a meleg futóruhákat. Ajánlataink között találsz pólókat, nadrágokat, pulóvereket, kabátokat, kesztyűket, sapkákat és sok mást is. Szerelkezz fel és ne hagyj fel a kilométerek gyűjtésével a rossz idő miatt!

Fejlámpáink biztonságot nyújtanak sötétben is, futótáskáink hidratáltan tartanak, míg óráink és sporttesztereink átveszik az edződ feladatait. Ez közel sem minden, érdemes körülnézned egyéb futó felszereléseink között is. 

Ha pedig még mindig nem vagy biztos a legjobb ajándékban, nézd meg a mi tippünket a 12 legjobbra: