5% extra kedvezmény klubtagoknak Csatlakozz a klubhoz
Új ASICS Trail kollekció

Új ASICS Trail kollekció

2021.02.26. 6 perces olvasási idő

Stabil láb, lehengerlő kalandok.


Állj meg egy percre, vegyél egy mély levegőt és hagyd, hogy átjárjon. Egyedülálló élmény a természetben futni. Tökéletes alkalom arra, hogy újra kapcsolatba lépjünk környezetünkkel, esélyt adjunk elménknek a lelassulásra. A teljes szabadság érzetéhez azonban szükség van arra, hogy megbízható technológia támogassa minden lépésed. Ezért az ASICS terepfutó szakértőkkel együttműködve olyan ruházati cikkeket és cipőket tervezett, amelyek segítségedre lesznek minden kihívás leküzdésében.
Az új  terepcipő kollekció része a TRABUCO-MAX és a GEL-TRABUCO 9 is.
Nem számít az időjárás vagy az út, ezek a cipők páratlan tapadást biztosítanak. Állj készen gondolataid felszabadítására.

 

TRABUCO MAX

A TRABUCO MAX ideális tapadást, párnázottságot és energiahatékonyságot nyújt terepen. Kellő biztonságot add a gondtalan futáshoz, így tökéletes választás bármely terepfutó számára.
Az ASICSGRIP gumi tapadása páratlan minden terepen - még a csúszósabb részeken is. A talp felfelé és lefelé is elősegíti a mozgékonyságot a következő kalandhoz.
A GUIDESOLE technológiának köszönhetően a lábfejnél lemezes alátámasztás segíti a gördülő mozgás létrehozását és segíti a láb előremozdítását. Ez a technológia segít csökkenteni a boka hajlítását/meghosszabbítását és a bokaízület alkotóelemeinek energiafelhasználását, beleértve az izmot és az inakat is - vagyis csökkentik az energiafelhasználást, javítva a hatékonyságot.
Több FLYTEFOAM technológia található a sarok és a lábfej alatt, így a terepen is kiváló párnázottságot és ütéselnyelést biztosít. Ez a hab könnyebb és tartósabb is, mint a hagyományos középtalp habok.
A cipő egy lábszárvédő rendszerrel lett ellátva, ami megakadályozza, hogy törmelékek kerüljenek a cipő belső terébe. Sőt, a gyorsfűzők lehetővé teszik a könnyű felvételt és levételt.
Olyan cipőre van szükséged, ami megfelelő tapadással és ütéselnyeléssel rendelkezik? Többnyire terepen futsz, de néha ultraversenyeken is részt veszel? Akkor ez a cipő tökéletes választás számodra.

 GEL-TRABUCO 9

A GEL-TRABUCO 9 cipő tetőtől talpig újra lett gondolva, hogy a legjobb legyen. Olyan futóknak készült, akik egy tartós terepfutó cipőre vágynak, a megfelelő párnázás, kényelem és a tapadás keverékével.
Ez a cipő is ASICSGRIP talppal és FLYTEFOAM technológiával van felszerelve. A TRABUCO MAX cipővel szemben ebben egy kőzetvédő lemez található. Ez a kialakítás rugalmas konstrukcióval rendelkezik, amely segít megvédeni a lábat az éles törmelékektől.
Sőt, a TRABUCO MAX cipőben használt GUIDESOLE technológia helyett a GEL TECHNOLOGY CUSHIONING került bele. Ez az anyag a sarok alatt található és segít csökkenteni a behatást, amikor a láb a talajjal érintkezik.
DUOMAX támasztórendszerrel felszerelve stabilabb futást biztosít, a hab elhelyezése a középtalp középső oldalán szilárdabb sűrűséget biztosít, amely megakadályozza a láb túlzott befelé fordulását (túlpronáció).
Ez a cipő a terepfutás szerelmeseinek készült, akik egy kényelmes társat keresnek.
 
Ha felfedezésre indulnál, kell egy társ, akiben megbízhatsz. Fedezd fel az új ösvényt az új kollekció segítségével. Fuss a GEL-TRABUCO 9-cel, vagy próbáld ki a TRABUCO MAX-ot a verhetetlen tapadás érdekében, még a legnagyobb kihívást jelentő terepen is.
A tökéletes terepfutó élményért nézd meg az ASICS hozzá illő ruhadarabjait is.

Szerezz be egy hűséges társat a kalandokra

Lisa Felicitas - Top4Running ambassador