5% extra kedvezmény klubtagoknak Csatlakozz a klubhoz
Tempo Run Club heti edzése a Nike Air Zoom Tempo NEXT% cipőben.

Tempo Run Club heti edzése a Nike Air Zoom Tempo NEXT% cipőben.

2020.10.19. 2 perces olvasási idő

A Tempo Run művészete.

A francia Tempo Run Club egy baráti csoport, akiket közös szenvedélyük - a futás - köt össze. Próbálnak minél több edzést csoportosan folytatni és egy valamiben biztosan egyet értenek - a futás csapatsport. A tempót csapatban éred el. 

temposa

Nem számítanak az időjárási körülmények vagy a versenyek rendjei, a tempófutó edzést várják minden héten a legjobban. Egyfajta rituálé. Mindig együtt indulnak, könnyű tempóban.  Lehetőséget ad a beszélgetésre, együttlétre és Párizs szűk utcáinak felfedezésére. Utána, amint elérik a Szajna partját, elindul a buli, növekszik a a tempó, szélesebb lesz a szakasz és elérik a "versenytempót".

 

 A Nike Air Zoom Tempo Next% a legjobb választás ehhez a típusú futáshoz. Egy könnyű cipő, erős-rugalmas szerekezettel, mely minden felülethez kiválóan alkalmazkodik. Ez a cipő versenyérzetet kölcsönöz a futóknak, hasonlóan a Nike Air Zoom Alphafly Next% cipőhöz, azonban mindennapi használatra lett kifejlesztve. 

 

 

A csapat célja a tempófutással, hogy olyan helyzetekbe kerüljenek, amilyenekkel a verseny alatt is találkozhatnak.

A tempo run club tagjai általában fáradt lábakkal fejezik be az edzést, de büszkék a közös futó élményre, egy kis versenyérzettel. Megmondtuk az elején: A futás csapatsport. A Tempót csapatban éred el.
 

Szerezd be a Tempo-t