END OF SEASON SALE! Válassz több, mint 4700 termék közül -- days --:--:-- Vásárolj most
Szénszálas cipő középtávra: Adizero Takumi Sen 8

Szénszálas cipő középtávra: Adizero Takumi Sen 8

2022.01.20. 4 perces olvasási idő

A legújabb trend: szénszálas cipők, különösen középtávra, 5 kilométertől a félmaratonig. Szénszálas cipők középtávokra című blogsorozatunkban folyamatosan tájékoztatunk a legújabb megjelenésekről!

A szénszálas cipők az egyik legújabb trend a futóknál. Az elmúlt években egyre több elképesztő időt értek el maratonokon és országúti versenyeken, a legújabb cipőtechnológiának is köszönhetően. Egyre több szó esik az agresszív szénszálas cipőkről a maratonokon, most már a cipőipar is ezekre fókuszál, kifejezetten a középtávokon, az 5 kilométertől a félmaratonig terjedő távokon. Az egyik legújabb modell az adidas Adizero Takumi Sen 8, amelyet ma bemutatunk nektek. Az év folyamán más nagy márkák, mint a New Balance, a Nike vagy a Puma is követik majd a cipőikkel. A Szénszálas cipők középtávra című blogsorozatunkban folyamatosan tájékoztatunk a legújabb megjelenésekről! 

Adizero Takumi Sen 8

Adidas Adizero Takumi Sen 8

Az Adidas előretör, és kifejezetten az 5-10 kilométeres középtávokra tervez szénszálas cipőt: az Adizero Takumi Sen 8-at. Ahogy a neve is mutatja, a cipő az adidas gyors Adizero családjába tartozik, amelyet különösen könnyű, kemény talppal rendelkező cipők jellemeznek.

Mi ez a nagy felhajtás?

Az alig egy hónapja bemutatott Adizero Takumi Sen 8 már megjelenésekor világrekorddal büszkélkedhet. Szeptemberben az adidas Adizero: Road to races rendezvényre került sor az Adidas székhelyén, Herzogenaurachban, Németországban, néhány meghívott profi sportoló részvételével. Ott két hihetetlen, új világrekord született! Az egyik Senbere Teferi 5 kilométeres rekordja. A 14:29 perces idővel ő lett minden idők leggyorsabb nője ezen a távon egy kizárólag nők számára rendezett versenyen. Ezt az új, mesés időt az Adizero Takumi Sen 8-as futócipőben tudta elérni. Sok más sportoló is ezt a cipőt választotta, és számos új személyes csúcsot tudott felállítani. 

2

Hogyan lehet ilyen gyors ez a cipő?

A Carbon Energyrods olyan talpmerevséget biztosít, amely minden lépésnél előre katapultál. A középtalp pedig Lightstrike Pro párnázással van ellátva. Ez ruganyos és könnyű párnázást biztosít, amely minden lépésnél extra energialöketet ad. E két technológia kombinációja teszi a Takumi Sen 8-at agresszív és gyors cipővé, amely rendelkezik a középtávokhoz szükséges dinamikus rugalmassággal, és közvetlen, talajközeli érzést nyújt.

Ahogy az Adizero családtól elvárható, az Adizero Takumi Sen 8 rendkívül könnyű. Ez a szuper könnyű felsőrésznek köszönhető. Az uniszex cipő mindössze 192 g súlyú, US 9-es férfi / US 10-es női méretben.

Középtávokon érzed magad otthon? Készen állsz arra, hogy 2022-ben megtámadd a személyes legjobbadat? Az Adizero Takumi Sen 8 a megfelelő cipő számodra:

Kattints az Adizero Takumi Sen 8-ért!