END OF SEASON SALE! Válassz több, mint 4700 termék közül Vásárolj most
Személyes vélemény: New Balance PWR-X sprint szögescipő

Személyes vélemény: New Balance PWR-X sprint szögescipő

2023.01.26. 3 perces olvasási idő

A New Balance új sprint szögescipőt adott ki, az NB PWR-X uniszex szögescipőt pedig előre tesztelhettem nektek!

A New Balance kiadott egy új szögescipőt! Amióta a New Balance atlétája, Sydney McLaughlin látványos új világrekordot ért el 400 méteres gátfutásban a NB szögescipőjében, azóta a márka szögescipői nagyon keresettek minden típusú sprinter körében.

A nevem Djamila Böhm, én vagyok a német bajnok 400 méteres gátfutásban és természetesen én is ki akartam próbálni a legújabb NB sprint szögescipőt.

1

A két legfontosabb szempont a szögescipőim kiválasztásakor: a súly és a talp állapota. 

Az NB PWR-X mindkettőben nagyon jól teljesít: A versenycipő szuper könnyű és nagyon kemény talppal rendelkezik.

Természetesen egy szénszálas lemez is beépítésre került az NB PWR-X szögescipőbe. Ez rendkívül kemény talpat és merev, reszponzív érzést biztosít a talp alatt. Ezen kívül a versenycipő FuelCell középtalppal rendelkezik, amely erős visszapattanó tulajdonságokkal rendelkezik és minden lépésnél fokozott energia-visszanyerést biztosít. A FuelCell hab a tempófutások során érezhetően előrébb tol téged.

Az ultrakönnyű, szőtt felsőrész kényelmet biztosít már az első viseléskor.

2

Tökéletes a 60-400 méteres távokon gátakkal és anélkül.

A szögek már az uniszex cipőbe vannak beépítve és jó tapadást biztosítanak. Összesen hat szög van. Általában szeretem ha több van, de a különböző márkák legtöbb jelenlegi szöges modelljében nem található több szög.

Én egy lépésben futó vagyok, így minden egyes lépéssel sokat nyomok és természetemnél fogva széles a lépéshosszom. Az NB PWR-X szögescipő támogatja ezt a futóstílust és ezért tökéletes számomra 60-400 m között - gátakkal és anélkül.

Vásárold meg a NB szögescipőt itt!