MID SEASON SALE - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken VÁSÁROLJ MOST

Saucony Peregrine ISO

A Runner's World US 2019 tavaszi katalógusának "Editor's choice", vagyis "Szerkesztők választása" díjas cipője a Saucony Peregrine ISO, melyet a Runner's World magazin az alábbi szavakkal dícsért a világ terepfutói számára: "(...) magabiztosságot inspiráló tapadás sáros, havas, jeges, csúszós talajon.

Saucony Peregrine ISO

Többen futnak terepen a világon, mint valaha, a Saucony pedig elkötelezett, hogy az emberi lelket a futással erősítse, így nagy izgalommal jelentette be, hogy a  Saucony Peregrine ISO lett a Runner's World US magazin 2019-es cipőkatalógusának "Editor's choice" díjas cipője.

“A  Saucony Peregrine volt 2016 díjazottja, a frissítés pedig magával hozta a győztes formulát is”, írta a magazin a cipő jellemzésében. "A talp mély barázdái fantasztikusan dolgoznak a kicsúszások ellen bármilyen sebesség mellett. A gyorsabb terepfutók imádták a magabiztosságot inspiráló tapadást sáros, havas, jeges és csúszós talajon, mikor minden egyes apró félrelépés kicsúszást eredményezhet. Mindez a 78 barázdának - mely nevetségesen magas szám bármely modell számára - köszönhető a talpon. A barázdák egészen a cipő oldaláig kinyúlnak, ezzel még biztosítva a meredek terepeken való oldalirányú futásokat."

Saucony Peregrine

“A legújabb verzió a Saucony ISOFIT felső részével érkezik, mely közel teljesen személyre szabott tapadás érzését nyújtja az oldalakon található, fűzőkhöz csatlakozó szárnyakkal együtt. Nagyra értékeltük ezt a tapadást hosszú terepfutásainkon, amikor a lábfejünk már elkezdett dagadni, szélesedni és szükség volt a felső részre, mely a megváltozott alak mellett is bizos illeszkedést nyújt. A talpunk alatt a Peregrine ISO teljes EVERUN™ talpvéggel rendelkezik. Ez egy vékony réteg a talpbetét alatt, a középső talprész felett, mely még tartósabb, mint az EVA, ugyanakkor rugalmasabb" - fogalmaz a magazin leírása.

Saucony Peregrine

“Az egész Saucony csapat számára hatalmas megtiszteltetés a Runner's World Editor's Choice díj megnyerése Peregrine ISO−val.", fogalmaz Katie Pyle a Saucony terepfutásrét felelős menedzsere. "Számunkra minden azzal kezdődik, hogy meghallgatjuk a terepfutókat, akik továbbra is azt mondják, hogy a kényelem, az illeszkedés és a tapadás a legfontosabbak a terepfutáshoz a cipőválasztáskor. Az új Peregrine minden fronton megbízható és kiválóan teljesít a futók által inspirált fejlesztésekkel, így a POWERFOAM™ középső talprésszel, az  EVERUN™ felső talppal a kényelemért és párnázottságért, az ISOFIT felső résszel és a FORMFIT alappal, melyek együtt dolgozva nyújtanak tökéletes illeszkedést bármélyen terepen, míg a 78 barázdát tartalmazó, tökéletesen tapadó PWRTRAC™ külső talp adja a terepfutók számára a repülés érzetét biztos lábú magabiztossággal."