5% extra kedvezmény klubtagoknak Csatlakozz a klubhoz
RunMotion Coach - Kezdd jól 2022-t

RunMotion Coach - Kezdd jól 2022-t

2022.01.05. 4 perces olvasási idő

A RunMotion Coach a vezető edző app Franciaországban. Kezdd jól 2022-t.

Hogy az új évet jól kezdjük, a TOP4RUNNING úgy döntött, hogy egyesíti erőit a RunMotion Coach app-al, és személyre szabott edzéseket kínál, hogy segítsen elérni sportcéljaidat. Ebből az alkalomból kezdd velünk az évet.

A TOP4RUNNING-nak köszönhetően most 1 hónap ingyenes Premium előfizetést kapsz a TOP4RUNNING kóddal, és csatlakozhatsz egy több mint 200 000 sportolóból álló közösséghez. 

PRÓBÁLD KI

Mi az a RunMotion Coach?

A RunMotion Coach a vezető ingyenes edző app Franciaországban, amelyet edzők és futók hoztak létre, és amely a nap 24 órájában elérhető, edzéstervet és tanácsokat nyújt.

Töltsd le az appot

Személyre szabott és fejlődő edzés program
Mesterséges intelligenciánknak köszönhetően minden futó személyre szabott edzéstervvel rendelkezik, a tapasztalatainak és elképzeléseinek, céljainak megfelelően. Más szóval: bármilyen szint, bármilyen cél. 

Honnan jön? 

A RunMotion Coach ötlete Guillaume és Romain ADAM egyik futása során született meg. Egyre több barátjuk volt, akik szerettek volna edzésterveket használni, hogy felkészüljenek az első terepfutásukra, hogy 3 óra alá menjenek a maratonon, vagy hogy javítsanak a sebességükön.... Egy olyan szolgáltatást akartak létrehozni, amely a lehető legtöbb ember számára elérhető. A RunMotion Coach ma már a digitális edzőképzés egyik főszereplője Franciaországban, és nemzetközi szinten is terjeszkedik.

Runmotion CoachKép: Guillaume (bal) és Romain ADAM, a RunMotion Coach társalapítói és a maratonon 2 óra 28 percet, illetve 2 óra 38 percet futottak.

Kinek?

A RunMotion Coachot mostantól minden futótípus számára fejlesztették ki. Az edzők sokoldalúsága miatt közúti versenyekre és terepre egyaránt találsz terveket.

Versenycél: célba érkezés vagy időfutam
- 5km
- 10km
- Félmaraton
- Maraton
- Terepfutás
- Ultrafutás terepen (80km-től 160km-ig)

Wellness cél
- Elkezdeni futni
- Rendszeresen futni
- Fogyni
- Leszokni a dohányzásról futással

Runmotion coach

Mik az előnyök?

Felhasználói élmény: Kapcsolat egy digitális edzővel automatizált üzenetküldésen keresztül (chatbot). Ez az egyetlen olyan alkalmazás a sportban, amely ezt kínálja.

A RunMotion Coach integrálta a sportpszichológiát azzal a lehetőséggel, hogy megválasztható az edző személyisége: pozitív, tekintélyelvű vagy filozofikus.

Az edzéstempók kiszámítása az MIT és a CNRS csapata által kifejlesztett teljesítmény-előrejelző modell alapján történik, amelyhez Guillaume ADAM is tartozott. Ez a modell a mai napig a legpontosabb, és lehetővé teszi a futó VMA-jának és állóképességének kiszámítását a versenyeredményei alapján. 

Nyelvek: az alkalmazás nemzetközileg is fejlődik, jelenleg francia / angol / spanyol nyelven elérhető.

SZEREZD MEG AZ ELSŐ PRÉMIUM HÓNAPODAT INGYEN A TOP4RUNNING KÓDDAL
KIPRÓBÁLOM

Runmotion coach 3