END OF SEASON SALE! Válassz több, mint 4700 termék közül Vásárolj most
#TogetherWeFly #FasterTogether - Profi tréning, hogy elérd a legjobbadat 5 és 10km-en is

#TogetherWeFly #FasterTogether - Profi tréning, hogy elérd a legjobbadat 5 és 10km-en is

2020.06.01. 4 perces olvasási idő

Készülj profi edzéstervvel és állítsd fel (új) egyéni rekordodat a #TogetherWeFly VirtualRace-en 2020. július 5-én!

Számunkra 2020 nyara arról szól, hogy hogyan legyünk gyorsabbank, hogyan szárnyaljunk együtt. Témánk a  #TogetherWeFly és  #FasterTogether. Az 5, illetve 10km-es távokat választottunk kalandunkhoz.
Ezek a távok nyújtják a legnagyobb lehetőséget, hogy hasznosítsuk edzésterveinket, illetve, hogy virtuális versenyünkben új rekordokat állíthassunk fel. A Nike Runninggal, valamintTom Gröschl-el közösen (aki német Marathon Bajnok, valamint 11-szeres EB résztvevő, emellett A licenszes edző) létrehoztunk egy profi edzéstervet Neked!

_

 

_

 

_

 


 

Kiknek megfelelő az edzésterv?

Az edzéstervünk egyszerre alkalmazható kezdőknek, valamint profiknak. Nem számít, hogy profiként 35 perc alatti időért küzdesz 10 kilométeren, vagy kezdőként életed első edzéstervét látod és egy óra alatti időt célzol meg. Mindannyiunk számára kihívás, hogy új egyéni rekordokat állítsunk fel. Átlagsegességed alapján (perc/km) különböző edzésterveket készítettünk. 5 kilométeren az idők ≤20 és ≤35 perc között változnak, 10 kilométeren pedig  ≤35 és ≤65 perc között.

Mit tartalmaz az edzésterv?

A tervek négy hétre készültek. Speciális futó- és egyéb, alternatív edzéseket tartalmaznak, tippeket edzésekre az NTC applikációban, hanggal vezetett futásokat az NRC applikácuóban, magyarázatokat a különböző edzésekhez, alap informiációkat a használt kifejezések kapcsán, valamint tanácsokat a cipő kiválasztásához.

Mikor kezdődik az edzés? 

Úgy terveztük az edzéstervet, hogy az edzések 2020. június 8-án kezdődnek, a legjobb idődet pedig július 5-én, vasárnap, a virtuális #TogetherWeFly versenyen várjuk. Később is kezdhetsz, rövidebb tervvel. Ugyanakkor bármikor elkezdheted és végigcsinálhatod úgy, hogy a négy hét végén megdöntöd a rekordodat.

_

 

_

 

_

 

 

#TogetherWeFly Virtuális verseny, mint az edzésterv célja:

A Top4Running nagykövete,  Marina Andresen, a  Marathon Travels alapítója már két sikeres virtuális marathont is megszervezett az elmúlt hónapokban. A Marathon Travels most a legújabb versenyére készül, a  #TogetherWeFly Virtual Race-re 2020. július 5-én, ahol 5 és 10 kilométeres távokon versenyezhetsz.

MarathonTravels Virtual Race

Töltsd le az edzésterveket:

Training Plan 5km

Training Plans 10km

Top4Running Club tagnak lenni kifizetődő

Velünk mindig gyorsabb leszel. Csatlakozz a hűségprogramunkhoz és használd ki az előnyeit.

Csatlakozz a klubhoz

Air Zoom Alphafly NEXT% 2
nike
Air Zoom Alphafly NEXT% 2
nike
ZoomX Vaporfly Next% 3
nike
Új
Air Zoom Maxfly
nike
Új
ZOOM JA FLY 3
nike
Invincible 3
nike
Új
ZoomX Vaporfly Next% 2
nike
Air Zoom Alphafly NEXT%
nike
Új
Air Zoom Tempo NEXT%
nike
Új
Air Zoom Maxfly
nike
Air Zoom Victory Racing Shoe
nike
ZoomX Dragonfly
nike
Előző
Következő