5% extra kedvezmény klubtagoknak Csatlakozz a klubhoz
.
.
.

Rekordsebesség
Rekordokat megdöntő cipő

Nike ZoomX Vaporfly Next%

A számos érmet bezsebelő Nike ZoomX Vaporfly 4% kifejlettebb változata, a ZoomX Vaporfly NEXT% több ZoomX habot tartalmaz, nagyobb a reakciképessége, és egy teljesen új VapoWeave felsőt mutat be, ami egyrészt hihetetlenül erős, másrészt pehelykönnyű. Egyszerűen fogalmazva, ez a leggyorsabb cipő, amit valaha készítettünk. És ha még mindig olvasod ezeket a sorokat, akkor nagy a valószínűsége, hogy már rég elhagyott.

Vásárlás

A legmagasabb energiavisszatérítés. A leggyorsabb cipőnk.

.
A ZoomX hab a legnagyobb energiavisszatérítést biztosítja
.
A VaporWeave felsőrész hihetetlenül erős a könnyűsége ellenére
.
Teljes hosszúságú szénszálas talp a tökéletes meghajtó érzésért
.
ZOOMX
PEGASUS TURBO 2
.

Edzés-tempó
Megbízható gyorsaság mindennapi futáshoz

A Nike Air Zoom Pegasus 36, a leggyakrabban tesztelt és a futók által is kedvelt sportcipő, egy lépéssel tovább haladt a fejlesztésben; a férfiak és a nők párnázása is finomításra került. Légáteresztő Flymesh szövet, aerodinamikai kialakítás és teljes hosszúságú Zoom Air egység - ez a cipő gyorsaságért kiált.

Vásárlás

Folyamatos párnázás, áramvonalas illeszkedés

. . . .

TEMPÓ
Turbófeltöltésű menet a mindennapi futáshoz

Minden, amit szeretsz a Nike Air Zoom Pegasusban, a ZoomX hab erejével - ugyanaz a hab, amit a leggyorsabb cipőinknél használunk. A magas energiavisszatérítés extra lendületet ad - nem számít, milyen korán lépsz a gázpedálra.

Vásárlás

Versenykész párnázás a mindennapokra.

. . . .

Verseny-tempó
Az egyéni csúcsok szállítója

Kifejezetten versenyekre kialakítva, a Nike Zoom Fly szénszálas talppal kezdődik, ami a lábfej alatti hajtóerőt biztosítja. Nike React hab található a középtalpban, a rendkívül tartós, rugalmas járás elérésének érdekében. Mindezt egy átlátszó, könnyű felsőrész egészíti ki, ami biztosítja a gyorsaságot egészen a célvonalig.

Vásárlás

Párnázás szénszálas, rugalmas résszel

. . . .