END OF SEASON SALE! Válassz több, mint 4700 termék közül -- days --:--:-- Vásárolj most
Credo: Go Faster. Together.

Credo: Go Faster. Together.

2021.08.02. 3 perces olvasási idő

Csapatban gyorsabb. Kik vagyunk és mi a célunk?

2021 a Top4Running éve. Szeretnénk megmutatni minden futónak, hogy kik vagyunk és miben hiszünk. Eljött az idő, hogy márkaként mutatkozzunk be.

Miért? Mert nem csak egy újabb webshop vagyunk. Kicsit mások vagyunk. A futásból élünk és igazán törődünk a futókkal. Hiszünk abban, hogy képesek vagyunk teljes mértékben támogatni a futókat - nem csak felszereléssel, hanem a közös csapat varázsával is.

 

Nem csak beszélünk a futásról. Igyekszünk összehozni a futókat - az úttól a pályáig, az olimpiai sportolótól a feltörekvő futóig. Legyen szó sáros, meredek ösvényekről, intervall futásról pályán, vagy a napi rutin futásról betonon. Azért vagyunk, hogy támogassunk bárhol, bármikor, mert valóban hiszünk a csapat erejében. Tudjuk, hogy minden futó egyedi, de van egy közös célunk, a sebesség.

fsdfd

Kampányunk üzenete egyszerű: egyesítjük a különböző ágak (országút, pálya, terep) és országok (Németország, Spanyolország, Olaszország, Franciaország, Ausztria) futóit, hogy a csapaterő segítségével minden futó még egy kicsit gyorsabb legyen.

Szeretnénk meghívni minden futót, hogy csatlakozzon hozzánk és nagyköveteinkhez ezen az úton. Megkönnyebbülés lehet már nem egyedül, hanem csapatban futni. Nem csak a legjobb cipőket és felszereléseket kínáljuk, hanem egy  orvosokból, táplálkozási szakértőkből, edzőkből álló közösséget. Biztosak vagyunk abban, hogy a csapat ereje segít gyorsabbnak lenni. Mindig ott leszünk, hogy segítsünk a következő szintet elérni.

Csatlakozz hozzánk #GoFasterTogether

Instagram