5% extra kedvezmény klubtagoknak Csatlakozz a klubhoz

On Cloudswift

A svájci sportmárka, az On kifejlesztette a párnázottság új szintjének innovációját - a különleges Helion habot

9 éven keresztül a CloudTec®  technológiával inspirálta a futószcénát a svájci sportmárja, az On. Most pedig bejelentették az ipart ismét megreformáló innovációjukat, a Cloudswift performance futócipőt, az első cipőt, amely már az On új, Helion™ szuperhabbal érkezik.

A Helion™ hab olyan adottságokkal érkezik, melyet más nem tud nyújtani, így a tartósságot és a visszapattanást eddig ismeretlen szintre emelve. A különleges On Helion™ hab speciális struktúrája stabil és kemény elemeket fúzionál könnyed és rugalmas szegmensekkel. Ennek köszönhetően sokkal tartósabb, anélkül, hogy plusz tömeg kerülne a cípőre, valamint, hogy a nagyobb visszapattanás a párnázottság kárára menne. A hőmérsékletnek ellenálló képességének köszönhetően a párnák prémium minőségűek maradnak, függetlenül napól, esőtől, jégtől, valamint az útviszonyoktól.

“Nincs kompromisszum", ezt mantráztuk a tervezőkkel, mondja Olivier Bernhard az On társalapítója, többszörös Ironman bajnok. "Futóként olyan cipőre van szükséged, amely mindig a legjobbját nyújtja, hogy így tehess te is. Nem mondhatsz igent a másodikra."

"Mivel egyetlen hab, egyetlen párnázottság sem tudta azt nyújtani, amire szükségünk volt, ezért úgy döntöttünk, megalkotjuk a sajátunkat. A Helion™ könnyebb, lágyabb és agilisabb hab sokkal élőbb érzést nyújt minden futás, minden lépés során."

A teljesen új Cloudswift városi futóknak készült, akiknek gyors és könnyű cipőre van szüksége, miközben megmarad a kiemelkedő párnázottság és védelem is. Az újraformázott Cloud elemek a talpon átlósan omlanak, hogy növeljék a vízszintes párnázottságot, a tartós gumi megerősítések pedig javított tapadást tesznek lehetővé. A lábfej elején a Cloud részek kötik kössze a középső csatornát a több irányú mozgás támogatásáért energiaveszteség nélkül.