5% extra kedvezmény klubtagoknak Csatlakozz a klubhoz

Nike Running meeting in Berlin

Múlt héten a Nike Running meghívott minket, hogy töltsünk el 2 napot Berlinben, ahol változatos programokon vettünk részt, és csodás nyári élményeket szereztünk.

Nike Running meeting

A látogatás fő célja a Nike Fast Pack tesztelése volt, közte a Nike Pegasus 36-tal, a Nike Turbo 2-vel, a Nike Zoom Fly 3-mal, és a Nike Vaporfly NEXT%-kal, és hogy fontos információkat kapjunk róluk.

Mindegyik cipőt egyesével felpróbáltuk, hogy érezzük a különböző talpszerkezetet, energiavisszaadást, és a felsőrészek kényelmét. A teljes Nike Fast Pack mottója és célja, hogy "minden futót gyorsabbá tegyen". Nem számít, hogy milyen futó vagy, hány kilométer van már a lábadban; a Fast Pack mindenkinek tartogat valamit.

Nike Air Zoom Pegasus 36 – kiváló cipő nem csak közúti vagy utcai futáshoz, mivel még a meglehetősen durva terepet is képes kezelni. Az Air Zoom egység a teljes talp mentén biztosítja a szenzitív párnázást, a külső gumi talpa pedig javítja a tartósságot és a tapadást.

Nike Zoom Turbo 2 – a népszerű ZoomX habbal készült, amelyet a leggyorsabb Vaporfly NEXT% -ban is használnak. A ZoomX hab kiválóan képes energiát megtakarítani. A Pegasus 36-tól eltérően a Turbo 2 felső része könnyebb anyagból készült. A cipőt elsősorban közúti és utcai futóknak ajánljuk.

Nike Zoom Turbo 2

Nike Zoom Fly 3 – kiváló cipő versenyteljesítményhez. A szénszálas talp növeli a stabilitást futás közben. A középtalp Nike React habot tartalmaz, amely szénlemezekkel kombinálva biztosítja a rugalmas párnázást, a gyors iramot és a megbízható tartósságot. Kiváló versenycipő a legtöbb futó számára, segít megdönteni a személyes rekordokat.

Nike Zoom Fly 3

Nike ZoomX Vaporfly NEXT% – A Nike leggyorsabb cipője kínálja a legtöbb ZoomX habot a maximális energiamegtakarítás érdekében. A fokozott párnázás és a csökkentett súly biztosítja a tökéletes kényelmet. Ezenkívül a cipőt innovatív VaporWeave anyag borítja, amely könnyű, lélegző és rendkívül támogató. Ezenkívül továbbfejlesztett oldalsó fűzőkkel rendelkezik, hogy enyhítse a nyomást az inak felső részén.

Vaporfly NEXT%

Az elméleti, majd a gyakorlati edzés után lehetőségünk volt beszélgetni Valentin Pfeil osztrák futóval, aki a szezonja legfontosabb versenyére, a berlini maratonra készül. Egy órán át beszéltünk a felkészüléséről, az edzéséről, az étrendjéről és a Nike felszereléssel kapcsolatos tapasztalatairól. Egyszerűen a legjobb motiváció volt, amiről csak egy futó álmodhat.

Az időjárás tökéletes volt, tehát a „nyári futó találkozónk” valóban nyári jellegű volt, így a vízparti időtöltés is sportolással telt. Részt vettünk egy csapat úszóversenyen; a célvonalon a híres narancssárga dobozok vártak ránk, amelyek meglepetést jelentettek a következő napra, amely állítólag a kikapcsolódásról és a regenerációról szólt.

A következő napot egy futással kezdtük a Nike JOYRIDE futócipőben, átfutottunk Berlin központján egy jóga stúdióig, ahol egy nyújtó és relaxáló órán vettünk részt. A reggeli aktív kikapcsolódás után a Nike Studioba mentünk, ahol hivatalosan is bemutatták nekünk a Nike JOYRIDE cipőt, és megtudhattuk róla a részleteket is.

Nike Joyride

Az utolsó előadást, egy workshoppal kombinálva, Paul Schmidt-Hellinger orvos vezette, aki néhány trükköt mutatott be a saját testünk masszázsához, hogy segítsük a minőségi regenerációt és a pihenést anélkül, hogy rendszeresen gyógytornára kellene járnunk.

Ahogy én látom, a Nike JOYRIDE egy igazi újítás és kiváló kiegészítő a futócipőidhez. A külső talp belsejében lévő gyöngyök majdnem olyanok, mint egy babzsák, a lábadhoz igazodnak, így sokkal kényelmesebbé teszik a futást, nem kell aggódnod, és szünetet tartanod az intenzív versenyek után.

Futás közben a Nike JOYRIDE gondoskodik a kiváló párnázásról és az energia visszatéréséről a fáradtság elkerülése érdekében, így elérheted a tervezett futáshosszt.

Nike Joyride

A berlini tartózkodásunk igazán szórakoztató volt! Sok új dolgot tanultunk meg, inspirálódtunk, mind motivációt kaptunk. A közösségi oldalakon mindent megosztunk, ne felejts el követni minket Instagramon és Facebookon.

Örömfutásra fel!

Iva

Alphafly 3
nike
M MONT BLANC CARBON
altra
ENDORPHIN PRO 4
saucony
Fenntarthatóság
AIR MAX 270
nike
Új
ZOOM JA FLY 3
nike
WMNS AIR FORCE 1 '07
nike
Cloudboom Echo 3
onrunning
Fenntarthatóság
Vaporfly 3 Premium
nike
ZoomX Dragonfly
nike
Vaporfly 3
nike
SWOOSH WRISTBANDS
nike
SUPERBLAST
asics
Előző
Következő