5% extra kedvezmény klubtagoknak Csatlakozz a klubhoz
Nike React Infinity - nincs több futósérülés

Nike React Infinity - nincs több futósérülés

2020.01.03. 4 perces olvasási idő

Képzelj el egy világot, amiben minden futó egyre gyorsabb lesz. Izgalmasan hangzik. Közben pedig egy komoly kihívás is, köszönhetően a várható sérüléseknek. De tényleg elkerülhetetlenek a sérülések?

A Nike-t arra ösztönözte a sok kérdés, hogy az erőfeszítéseit arra fókuszálja, hogy csökkentse a futósérülések számát, a legújabb futócipője, a Nike React Infinity Run egy lépés ezen cél elérése felé.

Amikor a Nike 2017-ben a Zoom Vaporfly 4%-kal debütált, a versenyzők örültek; a cipőt úgy fejlesztették ki, hogy megdöntse az egyéni rekordokat és megsértsék a korlátokat - ezáltal elősegítik a futó gazdaságot. Ugyanebben az évben debütált a Nike React, a szabadalmaztatott hab, amely egy teljesen új párnázást és energia visszatérítést kínál. A futás során a technológia egy szinte lehetetlen vágyra adott választ: Lágy, rugalmas, könnyű és egyszerre tartós érzésre.

A Nike React Infinity Run magában foglalja a két technológia legjobb tulajdonságait - a biomechanikai hatékonyság és a párnázás finomhangolt keverékét - egy áttörő cipőhöz, amely demokratikusabb megoldást kínál a stabilitásra, és előrelépést jelent a hagyományos mozgásvezérlő tervekből.

Nike React Infinity Run

Az Infinity Run puha, érzékeny platformot nyújt, és kibővített középtalpat. A 4% -os geometriához hasonlóan az Infinitynek sziklaszerű alja van, amely folyékonyabb átmenetet biztosít az elemelkedéstől a földet érésig.

Ez a kombináció azonnali hatással van a futóra. Bújj bele a cipőbe, és egyből érezni fogod, ahogy egyszerre stabil és energikus a rugó a React habban, amely készen áll a mérföldek lefutására. Az Infinity geometriája enyhe előrehajlást ösztönöz, a futó érkezését a saroktól a középső talpig vagy akár a láb elejéig mozgatva; ez megteremti a meghajtás természetes haladását. A szélesebb felület és a hozzá tartozó támogató hab megnyugtató érzést nyújt - a cipő finoman, egyenes vonalban vezeti a lábát, csökkentve az oldalsó hullámzást és a mozgást.

Nike React Infinity Run

Ezek a tulajdonságok teszik a Nike React Infinity Run-t ideálissá az olyan futásokhoz, amelyek nem intervallum, tempó, hosszú távú vagy versenyfutások. Ez a cipő a legjobban az alap futó napokra felel meg, a közepes futásteljesítményű, mérsékelt erőfeszítéseknek.

Valójában a British Columbia Sports Medicine Research Foundation (BCSMRF) által, 226 futóval készített külső vizsgálat a Nike React Infinity Run cipővel és a Nike Structure 22, egy hagyományos mozgásvezérlő cipővel azt mutatta, hogy a Nike React Infinityvel a futók 52%-kal alacsonyabb sérülési arányt értek el, mint a mozgásvezérelt cipőnél, és a viselőik megerősítették, hogy kevésbé éreztek fájdalmat a térdükben és a lábukban.

Top4Running Club tagnak lenni kifizetődő

Velünk mindig gyorsabb leszel. Csatlakozz a hűségprogramunkhoz és használd ki az előnyeit.

Csatlakozz a klubhoz

Alphafly 3
nike
M MONT BLANC CARBON
altra
ENDORPHIN PRO 4
saucony
Fenntarthatóság
AIR MAX 270
nike
Új
ZOOM JA FLY 3
nike
WMNS AIR FORCE 1 '07
nike
METASPEED SKY PARIS
asics
Fenntarthatóság
Cloudboom Echo 3
onrunning
Fenntarthatóság
Vaporfly 3 Premium
nike
ZoomX Dragonfly
nike
Vaporfly 3
nike
SUPERBLAST
asics
Előző
Következő