END OF SEASON SALE! Válassz több, mint 4700 termék közül Vásárolj most

Nike Pegasus UTMB Trail 

A népszerű Ultra-Trail du Mont Blanc hegyi maraton jövő hét hétfőn indul, a Nike pedig elkészítette rá a keresett Nike Pegasus cipő egy terep változtát, amit limitált kiadásban jelentet meg a hegyi terepfutás globális eseményének megünneplésére.

Pegasus UTMB Trail

Az út Franciaországon, Olaszországon és Svájcon keresztül vezet, ezért ezen országok zászlaja került a sarok részre, a verseny útvonala pedig az országhatárokkal együtt a talpbetétre.

Nike Pegasus UTMB Trail

Egy másik részlet a 166 kilométer hosszú ultramaraton magasságkülönbsége a cipő nyelvre került.

Az UTMB verseny két tradícionális helyszínen megy keresztül: Chamonix-ből indul (1035 méterre a tengerszint felett), és a Calcaire piramisok felé vezet, ami a verseny legmagasabb pontja. Ez a két pont megtalálható a cipők sarkán.

A Nike Pegasus UTMB hálós felsőrésszel büszkélkedhet, ami jobban elvezeti az izzadságot, és tartós bőrt kapott az orr- és a sarokrészre, amik a leginkább ki vannak téve a bokrok és kövek okozta sérüléseknek. Ezeken a részeken külön Air Zoom egységek biztosítják a megfelelő reakciót és az egyenetlen terepen való stabilitást. A külső talp nagyméretű barázdái a lapos felületeikkel jobb tapadást biztosítanak vizes és laza talajon is, és jobb átmenetet biztosítanak terepről köves és aszfaltozott felületre.

Pegasus UTMB Trail

Nagyszerű sztori van a Nike Pegasus UTMB trail mögött, amit mindenképpen megéri kipróbálni! Légy része a történetnek!

Air Zoom Alphafly NEXT% 2
nike
Air Zoom Alphafly NEXT% 2
nike
Air Zoom Maxfly
nike
Új
ZOOM JA FLY 3
nike
ZoomX Vaporfly Next% 3
nike
Új
Air Zoom Alphafly NEXT%
nike
Új
Invincible 3
nike
Új
Air Zoom Maxfly
nike
Air Zoom Victory Racing Shoe
nike
ZoomX Dragonfly
nike
ZoomX Dragonfly Bowerman Track Club
nike
Zoom Fly 4
nike
Előző
Következő