5% extra kedvezmény klubtagoknak Csatlakozz a klubhoz

Nike Joyride

A Nike Joyride csatlakozik a Nike Airhez és a Nike Reacthez, mint a legújabban szabadalmaztatott innováció a Nike sokféle talppárna platformja között. A Joyride-ot úgy tervezték, hogy frissen tartsa a lábakat azáltal, hogy személyre szabott talpélményt nyújt, nagy ütéselnyeléssel, meglepően könnyű, energiát visszatérítő kialakítással.

Nike Joyride

A részletek:

  • Nike Joyride egy csak a Nike részére gyártott talppárna rendszer, mely több ezer TPE gyöngyből áll.
  • A gyöngyöket zónákban kialakított tartókba helyeztük, amitől a hab bármely irányban megnyúlhat (ezt multidimenzionális elhelyezésnek hívjuk).
  • Ez a rendszer egy dinamikus lábalátámasztást ad, amely a lábadhoz igazodik, ezért személyre szabott élményt nyújt.
  • A tartók mérete a mozgás közbeni ütéseknek megfelelően alakul. A saroknál lévő például nagyobb, hogy elnyelje a sarkat ért hatásokat, miközben a lábbujjak alatt lévőket a zökkenőmentes haladáshoz alakítottuk.
  • Szinte olyan érzés, mintha buborékokon futnál.

Jyoride

A műszaki háttér:

  • A Joyride egy intenzív, iteratív tesztelési folyamat eredménye. Százötven anyagot teszteltünk a gyöngyökhöz mielőtt megállapodtunk a TPE-nél (műanyag és gumi keveréke).
  • A tartók kialakítása megoldotta azt a problémát is, hogy a gyöngyök a cipő egy részén gyűljenek össze, kényelmetlen nyomást kialakítva. A tartókkal a Nike designerei zónánkénti egyedi módosításokat tudtak kialakítani a Nike Joyrideon.
  • A gyöngyöket a tartók között úgy osztottuk el, hogy illeszkedjenek a zónák kialakításához, ami megfelel a lépéseid teljesítmény igényeinek a lábad egyes pontjain. (Például ha 8000 gyöngy van összesen, akkor annak a fele a sarokhoz kerül, a lábujjak alá viszont csak kb 5%-nyi.)

Joyride

A Nike Joyride először a Nike Joyride Run Flyknit futócipőt mutatja be. Minden futónek tervezve, a puha párnázottság és a könnyed átmenet segít enyhíteni a lábat ért hatásokat - akkor is fontos, ha már a sokadik maratonodat teljesítő futóként bemelegítő futásra mész, és akkor is, ha kezdőként próbálod megtalálni a saját iramodat.

Alphafly 3
nike
ENDORPHIN PRO 4
saucony
Fenntarthatóság
M MONT BLANC CARBON
altra
AIR MAX 270
nike
Új
ZOOM JA FLY 3
nike
WMNS AIR FORCE 1 '07
nike
Cloudboom Echo 3
onrunning
Fenntarthatóság
Vaporfly 3 Premium
nike
ZoomX Dragonfly
nike
Vaporfly 3
nike
SWOOSH WRISTBANDS
nike
SUPERBLAST
asics
Előző
Következő