END OF SEASON SALE! Válassz több, mint 4700 termék közül Vásárolj most

Nike Fast Lab Berlinben

(R)evolution of speed. Dopping egy cipő formájában? Rengeteg nagyszerű emlékkel távoztunk a Nike Fast Labból, Berlinből, ahol az Atlétika EB alatt egy megtisztelő meghívásnak tettünk eleget, valamint megnézhettük Eliud Kipchonge versenyét is az idővel.

Nike Fast Lab

 

A berlini Atlétika EB alatt a Nike meghívására meglátogattuk a Nike Fast Labot, egy szenzációs laboratóriumot, innovációk otthonát, ahol a világpiac jelenlegi leggyorsabb cipői készülnek. A Nike futócipőinek evolúciójának gyorsasága mostanában egyszerűen forradalmi. A Nike Vaporfly 4%-kal szinte lehetetlen felvenni a versenyt és rendkívül ritka esemény bármelyik versenytársának megjelenése a marathoni versenyek pódiumain világszerte.

ZoomX és egyéb fegyverek

Egyéb fegyverei mellett fő ereje  a Vaporfly 4% szénszálas talpazata és a ZoomX hab, míg a FlyPrint felső tovább repíti a cipőt. A cipő bizonyíthatóan növeli a futók sebességét, sőt, egyes vélemények szerint már technikai doppingnak számít, ami szinte hihetetlen. Eliud Kipchoge, a 2016-os Olimpiai Játékok aranyérmese , aki tavaly majdnem megdöntötte az marathoni futások őrületes, két órás rekordját a Breaking2 projekt során, alig 25 másodperccel lemaradva arról, most újabb próbálkozásokra készül. Ezek egyike lesz a Berlin Marathon, melyen együtt veszünk részt a nagy nyári Marathon Challange-ünk győztesével.

 

Innovációk a sprinthez

A Nike Fast Family másik tagja - Nike Zoom Fly és Pegasus, az utcai futócipők legnépszerűbbje a világon, amely néhány héttel ezelőtt bemutatta legújabb, Turbo verzóját, mely már a ZoomX habot használja - is folyamatos fejlesztés alatt áll, hogy minden egyes századmásodpercet kinyerve gyorsabb és gyorsabb legyen. Ennek eredménye egy hihetetlenül kényelmes és reagáló marathoni futócipő, melyet könnyen viselhetsz a leggyorsabb edzésekhez is.

Csak tippelni tudunk, hogy a következő hónapokban és években hova tud még fejlődni a futás világa a Nike-nak köszönhetően (arra is támaszkodva persze, hogy betekinthettünk a színfalak mögé a Nike Fast Labban ☺), de az egészen biztos, hogy alig várjuk, hogy láthassuk ezt a show-t. Ahogy a Nike-nál mondják: “Nincs célvonal”

 

Válaszd ki a kedvenced a Nike Fast Family tagjai közül:

Air Zoom Alphafly NEXT% 2
nike
Air Zoom Alphafly NEXT% 2
nike
Air Zoom Maxfly
nike
Új
ZOOM JA FLY 3
nike
ZoomX Vaporfly Next% 3
nike
Új
Air Zoom Alphafly NEXT%
nike
Új
Invincible 3
nike
Új
Air Zoom Maxfly
nike
Air Zoom Victory Racing Shoe
nike
ZoomX Dragonfly
nike
ZoomX Dragonfly Bowerman Track Club
nike
Zoom Fly 4
nike
Előző
Következő