5% extra kedvezmény klubtagoknak Csatlakozz a klubhoz
Nike Air Zoom Pegasus 37

Nike Air Zoom Pegasus 37

2020.05.21. 6 perces olvasási idő

Bemutatjuk a Nike örökséget és a történelmét: "A kényelem és a teljesítmény ikonja, amelyre számíthatsz."

A Nike Vaporfly jelenleg a világ legnépszerűbb versenycipője, de a Nike Pegasus legalább ugyanakkora népszerűséget élvez - az edzőcipő szegmensben. Futók milliói, a profiktól a hobbifutókig, esküsznek a Pegasusra. Nike azt mondja: "Eddz Pegasusban, versenyezz Next%-ben."

_

 

_

 

 

Mi a Pegasus varázsa?

1983-ban „cipő minden futónak”-ként vezették be, és a Nike Pegasus megbízható edzőcipőként szerzett jó hírnevet a futó közösségben. Azóta a Pegasus fokozatosan jelentős technológiai változásokon ment keresztül. Pontosan ez a Pegasus varázsa: A Pegasus evolúcióját lépésről lépésre vezetik be az egyes modelleken, így a futóknak olyan cipőt adnak, amelyet jól ismernek. Ez a hagyomány folytatódik az új Nike Air Zoom Pegasus 37-tel is. A Nike x Top4running nagyköveteink egyetértenek: "A Pegasussal tudom, hogy hol állok" és "A Pegasus volt az első futócipőm, és továbbra is a kedvencem sok edzésem során. Sok innovációt teszteltem, de a Pegasus-t legalább egy futásra felveszem egy héten."

_

 

_

 

_

 

A Nike sportoló és a futó legenda, Joan Benoit Samuelson szintén különleges kapcsolatban áll a Pegasussal. Az utolsó pillanatban cserélt a jelenlegi versenycipőjéről a Pegasusra egy bostoni versenyen. Mint mondta, "annyival jobban bíztam a Pegasusban, mint a versenycipőmben, amelyet akkoriban viseltem, hogy inkább a Peget választottam". A Pegasus 37-re azt mondja, hogy "ez a Nike Pegasus öröksége". De mi teszi a Nike Air Zoom Pegasus 37-et olyan különlegessé?

Mi az újdonság a Pegasus 37-ben és mi az, ami már ismerős lehet?

 

_

 

_

 

_

 

 

Mi az újdonság?

A Zoom légzsák a teljes hosszúság helyett most a láb elülső részéhez került. Mivel a futók ezzel a területtel érnek talajt, ott van leginkább szükségük az extra légzsákra. Ez biztosítja a jobb energiavisszatérítést, és még intenzívebbé teszi a futást. A légzsák kétszer vastagabb, mint a Pegasus 36 (elődje) Zoomé, és még nagyobb energia visszatérést kínál. A Nike Air Zoom technológiát felülről beépítették a középtalp React habjába. A React hab könnyebb, reszponzívabb és tartósabb, mint az előző párnahab. Az átlátszó felsőrész könnyű megjelenést kölcsönöz a cipőnek. A frissített középtalp szíj a lábak méretéhez igazodik, hogy kényelmet és támogatást adjon minden lépésben.

Mi ismerős?

A sziluett a saroknál olyan kialakítást kapott, amely az Achilles-íntól elkeskenyedik - ezt a mintát a közvetlen sportolói visszajelzések befolyásolták. A már ismerős gofri gumi talp biztosítja a tartósságot. Az adat alapú külső talp biztosítja a tapadást, ahol a futóknak szükségük van rá. A hálós anyag hozzájárul az áttetsző megjelenéshez és segít a szellőzésben.

Dióhéjban: 

A Nike Air Zoom Pegasus 37-tel minden lépés intenzívebbé válik. A láb elülső részénél lévő vadonatúj Air Zoom elemmel és a Nike React habbal a maximális párnázás és a reakcióképesség érdekében, a cipő biztosítja a futók által megszokott illeszkedés és érzet népszerû kombinációját. Az évek során a Pegasus minden frissítésével a kényelem és az illeszkedés javítására koncentráltak.

_

 

_

 

 

Milyen futásokhoz ideális a Pegasus 37?

A Pegasus megbízható sebességet biztosít minden sportoló számára. Fontos elmondani, hogy a Pegasus valóban egy minden futó számára készített cipő. A kezdők is és Eliud Kipchoge is hűséges partnernek fogják találni a Pegasust. Haladó futóknak alkalmas a mindennapos futásra a speedruntól a hosszú futásokon keresztül a regeneráló futásig. Kíváncsi vagy már? Kövess minket Instagramon, hogy megtudd, június elején pontosan mikortól elérhető az új Pegasus.

Top4Running Club tagnak lenni kifizetődő

Velünk mindig gyorsabb leszel. Csatlakozz a hűségprogramunkhoz és használd ki az előnyeit.

Csatlakozz a klubhoz

Alphafly 3
nike
M MONT BLANC CARBON
altra
ENDORPHIN PRO 4
saucony
Fenntarthatóság
AIR MAX 270
nike
Új
ZOOM JA FLY 3
nike
WMNS AIR FORCE 1 '07
nike
Cloudboom Echo 3
onrunning
Fenntarthatóság
Vaporfly 3 Premium
nike
ZoomX Dragonfly
nike
Vaporfly 3
nike
SWOOSH WRISTBANDS
nike
SUPERBLAST
asics
Előző
Következő