5% extra kedvezmény klubtagoknak Csatlakozz a klubhoz
Nike Air Zoom Alphafly NEXT%

Nike Air Zoom Alphafly NEXT%

2020.05.23. 3 perces olvasási idő

A Gyors új generációja.

Inspirációként hadd adjunk egy kis betekintést a Nike Air Zoom Alphafly NEXT% fejlesztési folyamatából Eliud Kipchoge és a Nike termékfejlesztő csapata között Kenyában.

 

Az egész futó világ erről beszél - a Gyors új generációjáról a Nikenál, a Nike Air Zoom Alphafly NEXT%-ról. Magát a terméket és annak tulajdonságait már tavaly októberben bemutattuk, olvasd el a blogposztunkban. Ebben a bejegyzésben pedig szeretnénk képet adni a cipő mögött álló sportoló, a maratoni rekordőr Eliud Kipchoge és a Nike termékfejlesztő csapat tervezési és vizuális folyamatáról Kenyában.

Férfi                    Női

Nike Air Zoom Alphafly NEXT%

Eliud Kipchoge és a Nike folyamatosan együttműködtek a Nike Zoom X Vaporfly NEXT% fejlesztésében és a Fast Next Generation létrehozásában. Amikor Eluid Kipchoge 2019-ben Bécsben áttörte a két órás maratoni limitet, a Nike Air Zoom Alphafly NEXT% prototípusát viselte. Ez a rendkívüli eredmény évek munkája volt a gyártásban, kezdve Eliud azon erőfeszítéseivel, hogy áttörje a két órás maratoni limitet még 2017-ben. Eluid azóta a világ leggyorsabbjait inspirálta, hogy feszegessék a határaikat és megdöntsék a saját rekordjaikat. Június 2.-tól ugyanez a technológia elérhető számodra is.

 

A Nike Air Zoom Alphafly NEXT% új technológiával és innovációval van felszerelve, amely két ultra-érzékeny Air Zoom hüvelyt is tartalmaz az láb elülső részénél és további ZoomX habot a sarokban. Eliud kommentjei alapján a Nike tervezői kombinálták a cipő két leginnovatívabb technológiáját, a Nike ZoomX habot és a VaporWeave anyagot.
 
 
Kövess minket az Instagramon, hogy az elsők között értesülj róla, amint megérkezik a Nike Air Zoom Alphafly NEXT% június 2-án.

Instagram

Férfi                    Női

Top4Running Club tagnak lenni kifizetődő

Velünk mindig gyorsabb leszel. Csatlakozz a hűségprogramunkhoz és használd ki az előnyeit.

Csatlakozz a klubhoz

Alphafly 3
nike
M MONT BLANC CARBON
altra
ENDORPHIN PRO 4
saucony
Fenntarthatóság
AIR MAX 270
nike
Új
ZOOM JA FLY 3
nike
WMNS AIR FORCE 1 '07
nike
METASPEED SKY PARIS
asics
Fenntarthatóság
Cloudboom Echo 3
onrunning
Fenntarthatóság
Vaporfly 3 Premium
nike
ZoomX Dragonfly
nike
Vaporfly 3
nike
SUPERBLAST
asics
Előző
Következő