Akár 70 %-os kedvezményekkel! Szállítási garancia karácsonyig Vásárolj most
Mizuno Wave Rebellion Pro: A szuper cipők új királya

Mizuno Wave Rebellion Pro: A szuper cipők új királya

2023.01.17. 3 perces olvasási idő

Új futócipő érkezett a Mizuno családba. Itt minden fontos információt megtudhatsz a február 19-i megjelenés előtt.

A három kulcselem: könnyű, tapadás és érzékeny!

A Mizuno új szupercipőjét az elő-középlábú futóknak tervezték egy maratonon keresztül. A stack height 33mm / 39mm és a súlya pedig 220g. A tökéletes cipő a következő maratonodhoz február 19-én kerül forgalomba.

A legfontosabb tényekről itt olvashatsz:

A cipő felsőrésze a lehető legkönnyebb, kifejezetten a Rebellion Pro számára tervezett könnyű, mesterséges hálóval. Két fűzőhurok tartja a nyelvet a helyén még hosszabb futások során is. Az eltávolított sarokrésznek köszönhetően a cipő zokni-szerű illeszkedést biztosít a sarok és a boka körül. A lehető legjobban támogat téged, még akkor is, ha a lábaid elfáradnak.

1

A talp úgy lett kitalálva, hogy kényelmesen lendítsen előre és erős energia-visszanyerést biztosítson. Ehhez különböző Mizuno technológiákat használnak, hogy minden lépésnél a legjobb támogatást nyújtsák. Először is, ott van a Mizuno Wave-vel tervezett szénszál-erősítésű nylon lemez. 30% szénszálból és 70% nylonból készült. A cél az volt, hogy olyan lemezt készítsenek, amely a lehető legkönnyebb, ugyanakkor a lehető legstabilabb és legtartósabb is. Ezenkívül a Mizuno a felső és alsó középtalphoz a Mizuno Enerzy lite + technológiát használta. Párnázottsága és az alján található több apró lyuk révén puhaságot biztosít futás közben. Sokkal könnyebb és puhább, mint a Mizuno Enerzy lite.

A G3 külső talp nagyszerű tapadást biztosít a különböző felületeken.

Légy naprakész a legújabb futócipőkkel kapcsolatban a top4running.hu oldalon.

Szerezd be itt a futócipőidet!

2