Akár 70 %-os kedvezményekkel! Szállítási garancia karácsonyig Vásárolj most
Legújabb megjelenés: ASICS Metaspeed Sky +

Legújabb megjelenés: ASICS Metaspeed Sky +

2022.05.06. 3 perces olvasási idő

A várva várt Metaspeed Sky+ a Malagában megrendezett ASICS Meta Time Trial versenyen mutatkozott be. Az ASICS nagyobb mennyiségű Turbo habjával és optimalizált szénlemezével ez a leggyorsabb cipő az ASICS-univerzumban. Itt megtalálsz minden információt a legfontosabb új tulajdonságairól.

A várva várt Metaspeed Sky+ a Malagában megrendezett ASICS Meta Time Trial versenyen mutatkozott be. A Metaspeed Sky tavalyi sikeres bevezetése és az őrülten pozitív visszajelzések után az ASICS összegyűjtötte az élsportolók tapasztalatait, és a visszajelzéseket felhasználva tovább finomította a terméktervezést, hogy még gyorsabbá tegye a Metaspeed Sky-t. A Metaspeed Sky+ 205 g könnyű (férfi 9-es amerikai méret).

1

Mi az újdonság?

TÖBB TURBÓ.

A Metaspeed Sky+ még nagyobb mennyiségű ASICS FF Blast™ Turbo habot tartalmaz a lábfej részben. Így a futócipő még több energiát és extra rugózást biztosít minden lépésnél. 

TÖBB MEGHAJTÁS

A szénlemezt úgy módosították, hogy növelje a lépéshosszt. Az optimalizált lemezpozíció és az alatta lévő több hab javítja a futás gazdaságosságát, és új személyes legjobb eredményt érhetsz el.

2

LEGFONTOSABB ÚJDONSÁGOK

Jobb illeszkedés: Az újratervezett felsőrész lehetővé teszi a lábujjak simább befogadását és a jobb tartást a lábfej közepén. Ezt a frissítést elit sportolók visszajelzései és tesztelései alapján végeztük.

MOTION WRAP™ MESH: Ez a könnyű felső anyag fejlett légáteresztő képességet, kényelmet és támogatóbb illeszkedést biztosít.

Frissített középtalp geometria: Az új oldalfalgeometria az elülső lábfejben segít a deformáció szabályozásában, miközben lendületesebb lábfejindítást biztosít.

Továbbfejlesztett párnázás: Ez a cipő kb. 4%-kal több FF BLAST TURBO™ habtechnológiával rendelkezik, mint az előző modell.

Optimalizált lemezelhelyezés: A lemez magasabbra és laposabbra került a középtalpban, hogy nagyobb lendületet biztosítson a Stride -Típusú futó számára. 

3