END OF SEASON SALE! Válassz több, mint 4700 termék közül -- days --:--:-- Vásárolj most

Gyorsulj fel a Nike Zoom cipőkkel

A gyorsaság áll a középpontban ezeknél edző- és versenycipőknél, amelyeket minden futó igényeinek kielégítésére terveztek - kezdve a világszínvonalú marathonoktól azokig, akik csak hétvégénente át akarják élni az elképesztően jó kilométereket. Az elegáns, teljes hosszúságú Nike Zoom Air vagy az ultra-érzékeny Nike ZoomX habtalp segítségével a Zoom család minden cipője külön élményt nyújt.

Éppen a maratoni szezon idejére, a 2019-es Nike Zoom család neon rózsaszín spektrumban folytatódik. Ismerd meg, hogy melyik a legjobb számodra.

Nike Air Zoom Pegasus 36

Pegasus 36

A Nike minden idők legkelendőbb futócipője visszatért egy nagy felsőrész-újítással: a háló a hozzáadott perforációkkal javítja a lélegzőképességet olyan magas hőmérsékletű területeken, mint a láb elülső része és a talpív. A középtalpban lévő Flywire biztonságot ad, ahogy növeled a sebességet. A sarokgallér és a nyelv karcsúbb, ami a korábbinál kényelmesebb és pontosabb illeszkedést jelent. A Nike Air Zoom Pegasus 36 továbbra is teljes hosszúságú Zoom Air egységgel rendelkezik (a Nike Air Zoom Pegasus 35-ben volt jelen először), amelyet a középtalpban Cushlon hab borít be az egyenletes, reszponzív és párnázott futás érdekében, amelyre mindennap számíthatsz.

Nike Zoom Pegasus Turbo 2

Pegasus Turbo 2

A második iterációban a Nike Zoom Vaporfly 4% mindennapi edzésváltozatát könnyebb, karcsúbb felsőrésszel frissítették, elsősorban az áttetsző anyagnak és az emelkedett hálónak köszönhetően. A középtalpban lévő szalagok nagy sebességnél kiválóan rögzíti a lábadat a talprészen.

Nike Zoom Fly 3

Zoom Fly 3

Most először a női Nike Zoom Fly 3 egy enyhén puhább talpazatot kapott, magasabb boltozattal. A Nike Zoom Fly frissítés mindkét verziója egy átlátszó, könnyebb felsőrésszel rendelkezik, új fűzőelhelyezéssel, amely jobban állítható illeszkedést nyújt. A puha és rugós Nike React középtalp rendkívül érzékeny párnázottságot ad, és egy teljes hosszúságú szénszálas lemezt tartalmaz, amely meghajtó érzést biztosít a lépéseknél. A cipő talpának magasságkülönbségét úgy tervezték, hogy minimalizálja az Achilles-ín terhelését, és minden egyes kilométeren védjen a behatásoktól. Az eredmény - laboratóriumi tesztekkel megerősítve - a Nike egyik leggyorsabb, leghatékonyabb cipője.

Nike ZoomX Vaporfly NEXT%

Vaporfly NEXT%

Az profi sportolók visszajelzése óriási szerepet játszott a már hihetetlenül sikeres rendszer megújításában, amely növeli az egységnyi energiabefektetéssel megtehető méterek számát. Ráadásul a felsőrész egy új anyagkonstrukciója, a Vaporweave, könnyebb, mint a Nike Flyknit, lélegző és - ami versenyeket dönthet el - kevesebb vizet szív fel az izzadságból vagy az esőből, tehát levegős és száraz marad a teljes maraton folyamán.

A tervezők 15%-kal több Nike ZoomX habot tettek bele (akár 85%-os energia visszatérítést tudnak biztosítani) a Nike ZoomX Vaporfly NEXT%-ba - de a cipő súlya így is megegyezik az előző verzióval. A talp magasságkülönbségéből is faragtak 3 mm-t (így most 8 mm), ezzel jobb stabilitást és fokozott energiatakarékosságot érhetsz el az elemelkedés előtt. (A habba még mindig be van ágyazva egy teljes hosszúságú, ívelt, szénszálas lemez, amely növeli a merevséget a meghajtás érzésének biztosítása érdekében). Az új tapadási minta javítja a láb elülső részének tapadását, így a cipő jobban kezeli a nedves időt. A külső talpon új, kontúros felületek vannak, mély barázdákkal, amelyek megkönnyítik a simább mozgást a kanyarok során.

Air Zoom Alphafly NEXT% 2
nike
Air Zoom Alphafly NEXT% 2
nike
Air Zoom Maxfly
nike
Új
ZOOM JA FLY 3
nike
ZoomX Vaporfly Next% 3
nike
Új
Air Zoom Alphafly NEXT%
nike
Új
Invincible 3
nike
Új
Air Zoom Maxfly
nike
Air Zoom Victory Racing Shoe
nike
ZoomX Dragonfly
nike
ZoomX Dragonfly Bowerman Track Club
nike
Zoom Fly 4
nike
Előző
Következő