END OF SEASON SALE! Válassz több, mint 4700 termék közül Vásárolj most
Go Faster. Together. Races

Go Faster. Together. Races

2021.09.13. 4 perces olvasási idő

Idén a Top4Running több kilométert fut majd, mint valaha, hiszen a Black Team is részt vesz majd különböző nemzetközi versenyeken, csatlakozz hozzánk te is. Olvass tovább, hogy megtudd hogyan.

Félmaraton Barcelona – 2021.10.17.

Félmaraton Barcelonában? Mi ott leszünk - mi a helyzet veled?

Jelentkezz és éld át velünk újra az igazi versenyélményt. A Dreams Mitja Marató Barcelona elképesztő lehetőséget kínál, hogy új kihívás elé állítsd magad ezt az őrült évet követően és megdöntsd az egyéni rekordod, vagy csak átéld az első versenyed. Mi ott leszünk egy csapat futóval, akik célja, hogy együtt még gyorsabban fussanak, teljesítve egyéni céljaikat. Európa minden pontjáról érkeznek majd a csapatba, amit majd könnyen felismerhetsz a Black Team pólójáról a mottónkkal: Go Faster. Together.

Spanyolország legjobb félmaratonja vár rád és szeretnénk, ha a kitűzött céljaidat sikeresen elérnéd. Mire vársz még?

A következő október 17-én lesz, fogadd el a kihívást!
Az eDreams Half Marathon Barcelona csak rád vár: 

Regisztráció

A legjobb cipők válogatása

Marathon Barcelona – 2021.11.7.

Egy hely, ahol történelmet írhatunk. Elkísérjük a különböző futókat egész Európából Top4Running tempónkkal,  hogy elérjük a legnagyobb kihívást: Go Faster. Together.

Mint Kipchogue-nak a Breaking 2 alatt, a különböző tempók segítenek céljaink elérésében és erre Barcelona a legjobb hely. A legnemzetközibb város a futásra, ahol szinte a teljes várost láthatjuk a 42 km, 195 méteres távon, felfedezve a legfőbb turisztikai helyeket, díjazva erőfeszítéseidet.

Te is a Black Team tagja lehetsz a maraton alatt. Hogyan? Vegyél részt a reggeli futáson a verseny előtti napon, hogy beizzítsd a tested és fuss velünk egy maratont kéz a kézben.
Különböző csoportokban, különböző tempóban futunk majd, de a csoportok csak a verseny előtt pár nappal derülnek majd ki. Mi lesz a te tempód majd Barcelonában?

November 7-én, élvezd a Barcelona Marathont!
A Zurich Marathon Barcelona csak rád vár.
Regisztráció

A legjobb cipők válogatása

Marathon San Sebastián – 2021.11.27

Tudtad, hogy ez a legrégebbi maraton Spanyolországban és itt született a jelenlegi legjobb női csúcs is?
Keressük a leggyorsabb maratonistát a Black Team-be (férfit és nőt is), San Sebastián pedig a lehető legjobb hely Spanyolország északi részén, hogy megdöntsd a rekordod.
Képzelj el egy csapatot, akik az elejétől a végéig hajtani fognak, hogy kihozzák belőled a profit. Egészen biztosan sok edzésre lesz szükséged, de miért hagynád ezt ki?

Olyan embereket keresünk, akik regisztráltak Spanyolország leggyorsabb maratonjára és szeretnének a csapatunkban lenni, teljesen a Top4Running által felszerelve, a Top4Running hellyel, VIP kezdéssel és VIP bemelegítéssel, már csak kellő bátorság kell ahhoz, hogy megdöntsd az egyéni rekordodat.

November 27-én, a maratoni csúcsod megdől!
A Zurich Marathon San Sebastián csak rád vár.

Regisztráció

A legjobb cipők válogatása