END OF SEASON SALE! Válassz több, mint 4700 termék közül Vásárolj most

Csak egy egyéni legjobb időt döntöttünk meg Berlinben #BerlinLegend 

Ezen a versenyen minden megvolt - egyéni csúcs, szuper hangulat, eufória, könnyek, és még eső is!

Vasárnap másodjára futottam le a Berlin Marathont. Most a megfelelő felkészülésnek köszönhetően magabiztos voltam, hogy eljutok a célig, így az igazi kérdés az volt, hogy milyen gyorsan tudom teljesíteni. Mindannyian szeretjük ezt a kérdést, ugye? Főleg a verseny előtt. Saját magam megnyugtatására egy 3:40-es időt céloztam meg, igaz, nem sok időm volt interval edzésekre nyáron annak ellenére, hogy 60 kilométereket terveztem hetente lefutni. És soha nem gondoltam volna, hogy a májusi legjobbamat 8,5 perccel megdöntöm!

Berlin Marathon

Most először volt a Top4Runningnak standja a marathon expón, ahol leginkább a Pink Blast marathon kollekcióra koncentráltunk, ami a kiváló hangulatot még szuperebbé tette. Minden arra sétálónak megakadt a szeme a Nike ZoomX Vaporfly NEXT%on, ami megcélozta, hogy mindenkinek az egyéni legjobbját adja vasárnap. És sikerült? Nem tudom, hogy minden egyes futónak segített-e, de az biztos, hogy minden Top4Running futónak igen! Kenenisa Bekelének is, aki 2 másodperccel maradt csak le a rekordtartó, tavalyi győztes Eliud Kipchogétől!

Berlin Expo

A berlini versenyen sok dologgal számolhatsz - gyors tempó, nagyon sok futó, és elképesztő szurkolás a teljes távon! Fúvós zenekar adja az ütemet, adhoc koncertek a helyiek előadásában, és dobosok hangszórókkal. Mindannyian lelkesen szurkolnak, még akkor is, amikor elkezd esni az eső a verseny felénél. És micsoda eső volt! Én imádtam, mert nem sok alkalmad van a lezárt Berlin utcáin, sok szurkoló között, ráadásul esőben futni! :D

Szinte szavakat sem találok rá, de azt elmondhatom, hogy teljes érzelmi hullámvasút volt a verseny. Minden szurkoló, aki a nevemet kiabálta (rajta volt a rajtszámomon) hihetetlen energiát és lendületet adott, az idős párok, akik szurkoltak a futóknak, teljesen lenyűgöztek, és a 37. kilométernél lévő szurkolói zóna egyszerűen átlökött az utolsó 5 kilométeren, akkor már úgy éreztem, hogy meg tudom dönteni az egyéni legjobbamat.

Berlin Marathon

Hat hónap után megint átfutottam a brandenburgi kapun.

Most először fejeztem be itt maratont.

Ahogy átfutottam a célvonalon könnyes szemmel...Szerencsére nem lehetett megkülönböztetni az esőcseppektől ;)

3:21:19 az új egyéni legjobbam, még egy rossz felosztással is (a második felét gyorsabban futottam, mint az elsőt).

És még mit tartok fontosnak leírni?

Egy nappal a maraton után nem érzek fájdalmat, bár az izmaimat azért érzem. Ez a cipő egy csoda! A berlini tömeg pedig egy még nagyobb! Ha van lehetőséged, ne szalaszd el, mert a berlini verseny olyan élményt ad, amit futóként nem hagyhatsz ki!

Iva (@iva_runstheworld)

Air Zoom Alphafly NEXT% 2
nike
Air Zoom Alphafly NEXT% 2
nike
Air Zoom Maxfly
nike
Új
ZOOM JA FLY 3
nike
ZoomX Vaporfly Next% 3
nike
Új
ZoomX Vaporfly Next% 2
nike
Air Zoom Alphafly NEXT%
nike
Új
Invincible 3
nike
Új
Air Zoom Maxfly
nike
Air Zoom Victory Racing Shoe
nike
ZoomX Dragonfly
nike
ZoomX Dragonfly Bowerman Track Club
nike
Előző
Következő