MID SEASON SALE - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken VÁSÁROLJ MOST

Cody Hudson absztrakt koncepciója határozza meg a legújabb Nike futó kollekciót

A chicagoi művész, Cody Hudson a legújabb résztvevője a Nike Running's A.I.R. (artist in residence) programnak. Meghosszabbítva a Nike régóta fennálló kapcsolatát a grafikus művészetekkel, ez a program a kreatív tehetségeket a kortárs sziluettekkel (ruhák és cipők is) párosítja, az együttműködésből játékos és energikus termékeket létrehozva.

Cody Hudson

A kollekció tervezése során Hudson azt akarta, hogy természetesen művészi, de kidolgozott és céltudatos termékeket hozzanak létre. Koncepcionális kialakítást merész színekkel, egyszerű grafikával és letisztult szöveggel keltette életre, létrehozva egy modern összeállítást a modern futó számára.

Ezek a termékek Hudson művészetének kifejeződései, amelyekben hangsúlyozza az organikus alakzatokat és színeket. „A laza körmintázat számomra állandó mozgásról és haladásról szól, de kevésbé tökéletes módon” - mondja. „A merész és grafikus formáknak absztraktnak és lezáratlannak kell lenniük ahhoz, hogy mindenki hozzátehesse a saját elképzelését és jelentését.”

Cody Hudson

Elérhető július 18-tól, a Cody Hudson Artist Apparel Collection tartalmaz futó ruházatot, zoknit és cipőt is.