END OF SEASON SALE! Válassz több, mint 4700 termék közül Vásárolj most

adidas Ultraboost 19

Az adidas bemutatja a megújult Ultraboost 19 futócipőt, az ikonikus cipő leginkább reszponzív kiadása. Elképesztő mennyiségű energia visszaadás, mely a futás egy teljesen új koncepcióját mutatja be.

Az új Ultraboost 19 futócipő fejlesztése során az adidas tervezői  futók ezreivel dolgoztak együtt a világ minden tájáról. Együtt egy egyszerűsítettek az eredeti Ultraboost cipőn, az eredi 17 komponenst mindössze 4 funkcionális kulcselemre szorítva, melyek a tökéletes kényelmet és a maximális teljesítményt szolgálják. Sikerült még könnyebbé tenni a cipőt, valamint tökéletesíteni a lépéseket, így a betondzsungelben futást új szintre emelve. Az abszolút funkcionális, neutrális talpra tökéletesített futócipő páratlan kényelmet, valamint energia visszanyerést biztosít. A könnyed és dinamikus adidas Ultraboost 19 készítése során az úgynevezett mozgásszövés technológiát alkalmazzák, melynek köszönhetően lesz könnyű, rugalmas, mégis tökéletesen a lábra illeszkedő és stabil, miközben a kritikus pontokon csökkenti a talpra és a lábra érkező nyomást.

Új dizájn, új funkciók és az adidas Ultraboost 19 4 építő eleme

  • Optimalizált BOOST technológia. A középtalt 20%-kal több BOOST kapszulát tartalmaz, ezzel biztosítva az aktív választ minden energia leadásra, minden lépésnél. Minél többet adsz le, annál többet kapsz vissza.
  • Ez kéz a kézben dolgozik Torsion Spring technológiával, mely a taplközép elemeit stabilizálja, mely a kitámasztást és elrugaszkodást teszi dinamikusabbá és biztosabbá. Ezen kívül gátolja az energiavesztesíéget a futók lépéseinek fázisai között.
  • A 3D Heel Frame - sarok forma - a rugalmasság és a stabil landolás és elrugaszkodás tökéletes kombinációja, mely még magabiztosabb futást tesz lehetővé.
  • A sima, légző Primeknit 360 felső biztosan öleli át a lábfejet, mintegy második bőrrétegként. A funkciomális, mégis könnyed felépítése tökéletes támaszt ad.
  • Az adidas Ultraboost 19 továbbfejlesztett, rugalmas Stretchweb külső talppal érkezik, mely a Continental gumival együtt nyújt tökéletes tapadást száraz és nedves talajon egyaránt.

Az adidas Ultraboost 19 futócipőt a futás új korszaka inspirálta és hívta életre, a teljesítmény, a kreativitás, a nyitottság és megosztás karakterizálta, de a legfontosabb ösztöne mégis az erőfeszítés melyet magunk és a világ megváltoztatására teszünk. 

A női és férfi variánsok is elérhetőek 2019. februártól a Top4Runningnál!

ADIZERO ADIOS PRO 3
adidas
Fenntarthatóság
ADIZERO PRIME SP2
adidas
Fenntarthatóság
ADIZERO ADIOS PRO 2
adidas
ADISTAR CS W
adidas
Fenntarthatóság
adizero Takumi Sen 8
adidas
Fenntarthatóság
ULTRABOOST 22
adidas
Fenntarthatóság
ADIZERO ADIOS PRO 3
adidas
Fenntarthatóság
4DFWD 2 M
adidas
Fenntarthatóság
ULTRABOOST 22
adidas
Fenntarthatóság
ADIZERO PRIME X STRUNG
adidas
Fenntarthatóság
ADIZERO PRIME X STRUNG
adidas
Új
ADIZERO ADIOS PRO 3
adidas
Fenntarthatóság
Előző
Következő