ÓRIÁSI AKCIÓ. Akár 70% kedvezmény azonnal! Vásárolj most
Korlátozások nélkül működünk és a megszokottak szerint szállítunk
Érintkezésmentes kiszállítás a maximális biztonságodért
60 napra hosszabbítottuk a visszaküldés határidejét
Bővebben
Az új Asics Novablast™ cipő rugót tesz a futók lépteibe

Az új Asics Novablast™ cipő rugót tesz a futók lépteibe

2020.03.09. 3 perces olvasási idő

A könnyed kialakításával az új NOVABLAST™ energetikus érzetet nyújt, ami illeszkedik a fiatalabb futókhoz, akik rugós, szórakoztató élményre vágynak.

Az ASICS futócipő kínálatában az ASICS NOVABLAST™ az egyedülálló kialakításával energikus utazást biztosít azoknak, akik egészséges adag szórakozást szeretnének belevinni a futásaikba. A NOVABLAST™ merész, szemet gyönyörködtető kialakítása annak a futónak a típusát tükrözi, amelyik a legjobban megfelel a cipőnek. A futók új, fiatalabb generációjának részei, akik nemcsak kiváló teljesítményt keresnek egy cipőben, hanem a szórakozás érzését is, amiben nagyszerűen érzik magukat és ami fokozza a futás iránti szeretetüket. Ennek az érzésnek a kivitelezése érdekében a NOVABLAST™ középtalpjának kialakítását egy trambulin ihlette, lehetővé téve a futók számára, hogy lépésről lépésre elrugaszkodjanak. Az energikus út segít a futóknak megtalálni a ritmust és a leggyorsabbnak érezni magukat.

Asics Novablast


Az új FLYTEFOAM ™ Blast középtalp lágy, de reszponzív érzést nyújt a talpnak. A kb. 275 g (férfi) és 225 g (női) könnyűsége ellenére a NOVABLAST középtalp kialakítása minden lépésnél energikus rugót biztosít a futóknak. A felső anyag olyan háló, amely kiváló légáramot biztosít a hűvösebb futáshoz. Úgy tervezték, hogy nem csak puha és kényelmes legyen, hanem erős is, a tartáshoz - anélkül, hogy összefűzött vagy hegesztett átfedésekre lenne szükség. A NOVABLAST™ talpában az ASICS híres AHARPLUS™ gumija van, amely megháromszorozza a hagyományos talp kopásállóságát, és a futók számára javított tartósságot és a jobb tapadást ígér.

Asics Novablast

Junichiro Tateishi, az ASICS Sporttudományi Intézet Lábbeli Funkció Kutatási Osztályának ügyvezetõ igazgatója elmondta: „Az új FLYTEFOAM™ Blast középtalpot többre tervezték, mintsem hogy pusztán támogassa a futót a futása alatt; ezt játékra és élményre tervezték.”


Chceš být první, kdo se dozví o našich běžeckých novinkách? Dej nám svůj e-mail a nic ti neuteče.