END OF SEASON SALE! Válassz több, mint 4700 termék közül -- days --:--:-- Vásárolj most

Az adidas bemutatja Ultraboost Parley Deep Ocean Blue

A Run for the Oceans 2018, az adidas legnagyobb globális rendezvényének hivatalos cipője végre bemutatásra került. Az Ultraboost Parley Deep Blue egyszerre támogatja a világ futó közösségeit, valamint a tengeri műanyagszennyezés elleni küzdelmet.

adidas Ultraboost Parley Deep Ocean Blue

Minden UltraBOOST 85% Parley Ocean Plasticfelső része hozzávetőlegesen 11 műanyag üvegből készült, melyeket strandokról és egyéb partszakaszokról gyűjtöttek környezetvédő közösségek. Az új, Deep Ocean Blue színvilágot a Mariana-árok mélységei ihlették. Az új szín exkluzívan, csak a Top4Runningnál elérhető június 27-től.

Az adidas running és a Parley for the Oceans ma bemutatta az UltraBOOST Parley Dep Ocean Blue színét, melyet a Marana-árok, a világ óceánjainak legmélyebb, műanyaggal szennyezett pontja inspirált. Az elképesztő mélységben egy zacskót találtak a kutatók, mely a tengerek szennyezettségének jelképévé vált. Az új sziluett a Run For The Oceans rendezvénysorozat, az adidas és a Parley globális futóeseményének zászlóshajója a tengeri műanyagszennyezés elleni harcban.
Az adidas 2015 óta támogatja a Parley-t edukációs és kommunikációs programokon keresztül, miközben kutatói olyan innovációkkal támogatják a programot, mint a Parley Ocean Plastic. Idén az adidas minden egyes Runtasticban nyomon követett, lefutott kilométer után 1 dollárral támogatja a programot az első egymillió kilométerig. A Run For The Oceans alatt összegyűjtött minden egyes dollár a Parley Ocean School programot támogatja, amely a jövő generációinak képzésével segíti elő az óceánok szennyezettségének megelőzését.
Minden egyes UltraBOOST Parley nagyjából 11 műanyag palackkal kevesebbet jelent a világ óceánjaból a Parley Ocean Plastic használatának köszönhetően. A forradalmi eco-innováció partmenti műanyag hulladékként kezdi meg életét, majd ezeket megdolgozva válik a Primeknit felső részévé. A kollekció az adidas ikonikus BOOST technológiáját is felhasználja, az elérhető legnagyobb energiavisszanyerést biztosítva, a természetes, Continental gumi talpél pedig kiemelkedp csúszásmentességet biztosít minden körülmények között.

adidas Run For The Oceans 2018
A jobb cipőben található NFC chip segítségével a cipő viselője többet is megtudhat a partnerségről, valamint arról, hogyan óvhatja meg óceánjainkat a szennyeződésektől.
Matthias Amm, az adidas Running Termékigazgatója az alábbiakat mondta: „Az új UltraBOOST kollekció egy a Parley for the Oceans újabb mérföldkövének szimbóluma. Együtt a veszélyt cérnává változtatjuk és folytatjuk a környezetkímélő technológiákba való befektetéseinket. A Run For The Oceans mozgalommal az ambíciónk, hogy a futókat arra inspiráljuk, hogy támogassanak minket a tengeri műanyag szennyezés elleni harcban. Minden kilométer számít!”
Az UltraBOOST Parley már elérhető üzletünkben és webshopunkon is. Kövesd az eseményeket a @top4running és @adidasrunning profilokon Instagramon, használd Te is a #Top4Running, #UltraBOOST, #RunForTheOceans és #adidasParley hashtageket és csatlakozz hozzánk.