5% extra kedvezmény klubtagoknak Csatlakozz a klubhoz

Az ADIDAS 4D sorozat új, fényvisszaverő ALPHAEDGE 4D futócipővel bővül

Az ADIDAS 4D egy adatvezérelt tervezési innováció, amely egy személyre szabott lábbelit hoz létre egyedi sport- és sportolói igényekre épülve.

adidas Alphaedge 4D

Az ADIDAS 4D-t először a FUTURECRAFT - az adidas innovációs inkubátora - 2017-ben kiadott koncepció kiadásaként tették közzé. A középtalpat fénnyel és oxigénnel nyomtatták a Carbon Digital Light Synthesis ™ technológiát felhasználva, amelyet egy Szilícium-völgy székhelyű cég, a Carbon tulajdonában van. A két cég összefogott, hogy egyesítse az elmúlt évek sportolói adatait a legújabb 3D nyomtatási technológiával, amely lehetővé teszi a termékek jelentős kereskedelmi méretekben történő előállítását. Ez a technológia hatalmas előnyöket kínál mind a sportolók, mind a fogyasztók számára, így érezhetik a jövőt.

Marco Kormann, Director Platform Innovation, adidas, mondta: 

"Büszkék vagyunk arra, hogy egy FUTURECRAFT koncepciót két év alatt jelentősen felskáláztunk. Az ADIDAS 4D megváltoztatja a termékek tervezésének és létrehozásának megközelítését. Partnerünk, a Carbon támogatásával világszerte megmutattuk az adatvezérelt tervezés és a digitális gyártás lehetőségeit. A technológia következő lépése az lesz, hogy kifejlesszék, hogyan lehet azt felhasználni olyan lábbeli előállítására, amelyet egyedileg egy sporthoz, vagy akár egyes sportolókhoz is igazítanak."

adidas Alphaedge 4D

Az ADIDAS 4D egyedülálló megoldásként jött létre, amelynél pontosan beállítható, hogy megfeleljen a felhasználó mozgási mintáinak, súlyának és járásának. Ez azt jelenti, hogy a jövőben az Adidas a rács tervezésének menetét úgy látja, hogy az meg fog felelni egy adott sportág mozgásának, és az egyén adatok alapján személyre szabott lesz. Még az elején tartunk, az ADIDAS 4D-vel meg fogod érezni a jövőt.

Az ADIDAS 4D legújabb darabja az ALPHAEDGE 4D frissítése az FW19-hez. A felsőrészen lévő új, fényvisszaverő design még jobban kiemeli az ALPHAEDGE cipőt, különös tekintettel gyenge fényviszonyok között való edzésen.

adidas Alphaedge 4D

A termék jellemzői a következők:

ADIDAS 4D - A Carbon Digital Light Synthesis ™ technológia digitális fényvetítést, oxigénáteresztő optikát és programozható folyékony gyantákat használ nagy teljesítményű, tartós polimer termékek nyomtatásához. A technológia adatokat használ, hogy az egyes sportolók vagy fogyasztók igényeit, az ahhoz szükséges mozgássá, párnázattá és stabilitássá alakítsa a középtalpba.

Primeknit felsőrész, FORGEDMESH-sel - A superkönnyű felsőrész a fényvisszaverő primeknittel a teljes felsőrészen megjelenik a maximális láthatóságért, és egy varrás nélküli, zokniszerű illeszkedést biztosít, amely az éles oldalirányú mozgások és a szoros fordulatok során is megadja a szükséges támogatást és kényelmet. Az egyes szálakat milliméterről milliméterre külön-külön alakítják ki a FORGEDMESH segítségével - ez egy TPU-bevonatú fonal, amely maximalizálja a teljesítményt, ha különféle szögekben és rétegekben fonják össze, hogy a mozgásban maximális erőt biztosítson.

Continental külső talp -  Continental gumi külső talp a Continental 140 éves tapasztalatára és kutatására támaszkodik - mérnöki tervezésű tapadási zónákkal a gyorsabb gyorsulásért és könnyebb irányváltásokért bármilyen terepen és időjárásban.

ADISTAR CS W
adidas
Fenntarthatóság
ADIZERO PRIME SP 3 STRUNG
adidas
Új
ADIZERO ADIOS PRO 3 M
adidas
Új
ADIZERO BOSTON 12 M
adidas
Új
ADIZERO ADIOS 8 M
adidas
Új
SUPERNOVA RISE M
adidas
Fenntarthatóság
ADIZERO PRIME X 2 STRUNG
adidas
Fenntarthatóság
ADIZERO PRIME X 2 STRUNG
adidas
Fenntarthatóság
ADIZERO PRIME X 2 STRUNG
adidas
Fenntarthatóság
4DFWD x STRUNG
adidas
Fenntarthatóság
4DFWD x STRUNG
adidas
Fenntarthatóság
ADIZERO ADIOS PRO 3 W Ekiden
adidas
Fenntarthatóság
Előző
Következő