5% extra kedvezmény klubtagoknak Csatlakozz a klubhoz
Az Asics FrontRunner, Djamila Böhm megmutatja a három kedvenc futócipőjét edzésre

Az Asics FrontRunner, Djamila Böhm megmutatja a három kedvenc futócipőjét edzésre

2020.10.05. 2 perces olvasási idő

Az Asics FrontRunner, Djamila Böhm megmutatja a három kedvenc futócipőjét edzésre.

A 400m német bajnoka (2017) Djamila Böhm sokszor megkapja a kérdést, hogy milyen futócipőben szokott edzeni. Most nektek is megmutatja, hogy milyen edzésre milyen futócipőt választ.

A három kedvence a különböző edzéstípusokra:

Gel DS Trainer

"A Gel DS Trainer az egyik kedvencem, mert hihetetlenül könnyű, mégis jól tart. Leginkább tempó futásokra használom a pályán, amikor még nem akarom felvenni a szögest. Ugrásokra is ezt használom, mert ngyon stabil a talpa.”

Dynaflyte

"A Dynaflyte-ot választom, amikor utazom, és csak egy cipő fér el a csomagomban. Ez egy nagyon sokoldalú cipő. Futhatok vele erdőben, az utcán, és a pályán való bemelegítéskor is, vagy a koordinációt fejlesztő feladatokon is."

Hyper LD

"A HyperLD a szöges edzőcipőm. Könnyű és stabil, miközben még egy középtalp párnázás is belefért. Ezáltal sokkal kíméletesebb és lágyabb, mint a legtöbb szöges. Úgyhogy legtöbbször tempófutásokra használom a pályán, vagy akár a hosszabb távokra is, ami nálam az 5-600 m-t jelenti.

Te milyen cipőben edzel? Biztos, hogy azt a cipőt viseled, ami számodra a legjobb? Néhány lépésben segítünk megtalálni a hozzád illő futócipőt.

Próbáld ki a Cipőkeresőt