END OF SEASON SALE! Válassz több, mint 4700 termék közül Vásárolj most
Asics Sunrise Red

Asics Sunrise Red

2021.01.13. 3 perces olvasási idő

Mozogj. Frissítsd fel az elméd.

A futás világában egyetlen kampány sem létezhet a "fuss gyorsabban" vagy a "fuss még messzebb" kifejezések nélkül. Legtöbbször olyan cipőről van szó, amely új technológiájának köszönhetően gyorsabbá tesz, vagy hosszabb távokat enged futni. Az Asics új Sunrise Red kollekciója valami teljesen másra hívja fel a futók figyelmét, egy valójában sokkal fontosabb dologra.

Több mozgás a mentális erőnlét érdekében

Január 15-től, az Asics egy teljes futócipő kollekciót dob piacra, új Sunrise Red stílusban. Elérhető lesz a Novablast, Gel-Nimbus 23, a Gel-Kayano 27 és a Gel-Cumulus 22 élénk narancssárga árnyalatban, melyet a napfelkelte ihletett.
Az ötlet nem is akárhonnan jött: a napfelkelte a remény szimbóluma, biztosítja a pozitív gondolkodásmódot és a kellő motivációt a mozgásra a borongós időkben. Az Asics hidat képez a testmozgás és mentális erőnlét között, ez adja kampányuk lényegét.

Még az ókori rómaiak is felismerték az aktív mozgás és a mentális egészség közti kapcsolatot. A "mens sana in corpore sano" (ép testben ép lélek) alapján, az Asics a Sunrise Red kollekcióval fel akarja hívni a figyelmet arra, hogy a fizikai aktivitás pozitívan hat az elmére és motivációt szeretne nyújtani a testmozgásra.

Lássuk be, minden futó tudja, hogy minden lépés egy kicsit jobban megtisztítja elménket.

Vásárlás

sunrise red

Tégy valami jót a #SunriseMind hashtaggel

Napfelkeltekor futni nem csak a lelkednek tehet jót, de most támogathatsz is egy jó ügyet vele. Az összes futó szelfiért amit a közösségi médiában tesznek közzé #SunriseMind hashtaggel, az Asics kettő fonttal támogatja a "Mind" elnevezésű jótákonysági szervezetet, a mentális egészségért a sportban. 

Most te jössz, állítsd be az ébresztőt holnap reggelre, húzd fel a futócipőd (akár a Sunrise Red kollekcióból ) és fuss a napfelkelte felé.
A tested meg fogja köszönni - fizikálisan és mentálisan egyaránt.

Kövesd a #SunriseMind kampányt