MID SEASON SALE - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken VÁSÁROLJ MOST
Asics NOVABLAST bemutató esemény

Asics NOVABLAST bemutató esemény

2020.03.18. 5 perces olvasási idő

Könnyű, ruganyos és gyors - elviszünk az asics utazásra

Múlt hét szerdára meghívtak minket az asics NOVABLAST bemutatójára. Az Az Asics gyorsan megragadta a lehetőséget, hogy innovatív módon bemutassa nekünk új futócipőjét, mielőtt a kornonavírus elterjedt volna Németországban.

Először is, nem csak az új NOVABLASTot kaptuk meg, hanem magas teljesítményű futóruhákat is, amiket egy NOVABLAST márkájú szekrényből adtak át nekünk.

Átöltözve és kíváncsiságtól hajtva érkeztünk a következő ponthoz, ahol egy inspiráló videóban bemutatták nekünk a japán cipőmárka világát. Linda van Aken, az EMEA futó és ruházatért felelős alelnöke üdvözölt bennünket, és átvezetett minket az asics hozzáállásán a futáshoz, és végül bemutatta nekünk a cipőt: "A NOVABLAST a semleges lábú futók számára készült, akik reszponzív élményt keresnek. Ezzel az újítással reagálunk fogyasztóink kívánságaira, mivel a NOVABLAST három tulajdonságot ötvöz: Könnyű, ruganyos és gyors". 

Novablast

- KÖNNYŰ: A NOVABLAST szignifikánsan könnyebb, mint a legtöbb futócipő: a cipő puha, könnyű, a Jacquard-hálós felsőrésze kiváló légáramot biztosít, és a lábadat hűvös és friss állapotban tartja az egész futás alatt.
- RUGANYOS ÉS GYORS: A FLYTEFOAM BLAST ™ középtalp hab minden lépésben energikus visszapattanást biztosít. Ez létrehoz egy "trambulin" hatást, amely előre tol téged. 
- - Röviden: Az új NOVABLAST™ teljesítmény futócipő minden lépésnél jó rugózást biztosít, sima és könnyű futást kínál.

Ezt követően mi is kipróbálhattuk a 3 állomást. A FAST állomással kezdtük. Rövid bemelegítés után több gyors futást hajtottunk végre egy 50 méteres képernyőn, amelyen a videohatások kísérték a futólépéseinket. A BOUNCY állomás következett, egy ugrálóvárba mentünk, hogy megtapasztaljuk a trambulinhatást. A személyes ugró-GIF megörökítse után átmentünk a LIGHT szobába. Ez egy fehér, világos szoba volt, amelyben egy könnyű meditáción vezettek át bennünket. Szó szerint úgy éreztük, hogy felhők felett sétálunk a Novablastal.

 

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy a 3 állomás valóban innovatív módszer volt a cipő bemutatására. Meggyőződésünk, és mostantól vissza fogjuk idézni a NOVABLAST-ot, amikor a KÖNNYŰ, a RUGANYOS és a GYORS kombinációjára gondolunk. Azt javasoljuk, hogy merülj el te is a NOVABLAST világba, és szerezz be egy saját cipőt. Tedd magadévá az esemény szlogenjét: "Legyen egy robbanás", és édesíts meg a futást a korona időszaka alatt is.

Fotos: Florian Kurrasch

Top4Running Club tagnak lenni kifizetődő

Velünk mindig gyorsabb leszel. Csatlakozz a hűségprogramunkhoz és használd ki az előnyeit.

Csatlakozz a klubhoz

METASPEED SKY+
asics
Fenntarthatóság
GEL-NIMBUS 26
asics
Új
SUPERBLAST
asics
Új
METASPEED SKY+
asics
Fenntarthatóság
METASPEED EDGE+
asics
METASPEED EDGE+
asics
METASPEED SP
asics
METASPEED MD
asics
METASPEED SKY+
asics
Fenntarthatóság
GEL-KINSEI MAX
asics
Fenntarthatóság
GEL-KAYANO 29
asics
Fenntarthatóság
GEL-NIMBUS 25
asics
Fenntarthatóság
Előző
Következő