MID SEASON SALE - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken VÁSÁROLJ MOST
ASICS GEL Nimbus 25 értékelés

ASICS GEL Nimbus 25 értékelés

2023.01.09. 6 perces olvasási idő

Az új GEL Nimbus 25-tel az ASICS nagy változást hoz a hosszú ideje legkedveltebb, hosszú és könnyű futásokhoz készült cipőjébe. "A kényelem soha nem volt még ilyen kellemes" - mi áll mögötte?

"A kényelem soha nem volt még ilyen kellemes!" - ezzel az állítással népszerűsíti az ASICS a Nimbus család 25. változatát. 
Néhány héten keresztül lehetőségünk volt tesztelni az új ASICS GEL-Nimbus 25-öt. Most, az új évben már megoszthatjuk első benyomásunkat az ASICS új hosszútávú csodájáról. Mi változott az ASICS új GEL-Nimbus 25 modelljében? Milyen típusú futásra alkalmas leginkább a GEL-Nimbus 25? Mikor lesz végre megvásárolható? Mindezt megtudhatod itt, az ASICS GEL-Nimbus 25 értékelésében.

ASICS GEL Nimbus 25

Az első benyomásunk 

Karácsony előtt már a kezünkben tarthattuk az új ASICS GEL-Nimbus 25-öt. Már első pillantásra észrevettük: Ez a cipő más, mint az elődei. Ami azonnal feltűnik a régóta ASICS GEL-Nimbus-ban futóknak: hiányzik a "GEL" betét, vagy első ránézésre kívülről nem látható. Azonban, ahogy az ASICS GEL-Nimbus 25 neve is elárulja, nem hiányzik belőle, hanem a cipő talpában van elrejtve. Ez egy olyan vizuális változás, amely minden bizonnyal zavart okozhat azoknak, akik régóta ebben a modellben futnak. 
A cipő formája is megváltozott. Az új GEL-Nimbus modell egy kicsit egyszerűbb és "kerekebb". Különösen a a magasabb és hátrafelé szélesedő talp a figyelemfelkeltő. A cipő már első ránézésre nagyon kényelmesnek tűnik, és arra késztet, hogy azonnal kipróbáld. 

 

Az első futás az ASICS GEL-Nimbus 25-ben

Amint felveszed, azonnal észreveszed: az új ASICS GEL-Nimbus 25 egyértelműen kiemelkedik elődei közül. A magasabb és masszívnak tűnő talp ellenére a cipő hihetetlenül könnyű. A felsőrész anyaga is azonnal meggyőző - rugalmas és nagyon légáteresztő, úgy illeszkedik a lábhoz, mint egy második zokni. 
Nagyon meglepett minket a GEL-Nimbus 25 nyelve is, amely a cipő felsőrészéhez hasonlóan hálós anyagból készült és változtatható az alakja, így a súrlódási pontok és a kidörzsölődés teljesen elkerülhető. 

Az első lépések során az új GEL-Nimbus 25-ben azonnal észrevesszük milyen puha és kényelmes a Nimbus család új modellje. Azonnal a "könnyedség" érzése támad és csak futni akarsz.
Így hát elindulunk az utcán.

Lépésről lépésre érezheted a cipő párnázottságát az új PURE GEL™ technológiának köszönhetően. Emellett a már megszokott Flytefoam anyag biztosítja a meghajtást és az extra lökést futás közben. A könnyű hálós felsőrész ellenére a lábfej nagyon szilárdan áll a cipőben, és stabil érzést nyújt. Az első általános benyomás: nagyobb ütéscsillapítás, nagyobb rugalmasság és végső soron nagyobb kényelem futás közben. Imádjuk! 

 Milyen távolságokhoz és sebességekhez alkalmas a GEL-Nimbus 25?


Az ASICS GEL-Nimbus 25 a tökéletes cipő hosszú és könnyű futásokhoz az úton vagy sík terepen
A cipő könnyebb súlya miatt az ASICS GEL-Nimbus 25 kiváló választás közepes sebességű állóképességi futásokhoz és hosszabb tempófutásokhoz (1000m-es vagy annál hosszabb futások) is.
A GEL-Nimbus 25 különösen nagy edzésmennyiség esetén segíthet a sérülések elkerülésében. 

Véleményünk az ASICS GEL-Nimbus 25-ről

 

  • Az ASICS GEL-Nimbus 25 jelentősen könnyebb, mint a korábbi modellek.
  • A GEL betét kívülről nem látható, de a cipő talpában elrejtve mégis a Nimbus sorozatra jellemző kényelmet nyújtja.
  • A PURE GEL™ technológia és a Flytefoam anyag nagyon kényelmes futási élményt nyújt.
  • A felsőrész és a nyelv hálós anyaga szó szerint illeszkedik a lábadhoz és biztosítja a szükséges stabilitást. 
  • Az új ASICS GEL-Nimbus 25 kinézete menő és modern.

"A kényelem soha nem volt még ilyen kellemes!" - ezt a mondatot néhány hetes tesztelés után határozottan meg tudjuk erősíteni. 
Izgatottak vagyunk az új ASICS GEL-Nimbus 25 miatt. 

2023. február 1-től az ASICS GEL-Nimbus 25 elérhető lesz online
Szerezd meg új kedvenc cipődet a top4running.hu oldalon.