Vízálló cipők - Válaszd ki kedvencedet és eddz bármikor! Vásárolj most
ASICS Gel-Kayano 30 / A stabilitás sosem volt jobb érzés

ASICS Gel-Kayano 30 / A stabilitás sosem volt jobb érzés

2023.06.13. 3 perces olvasási idő

A GEL-KAYANO™ 30 az új és forradalmi 4D GUIDANCE SYSTEM™ rendszerrel úgy lett megtervezve, hogy prémium kényelmet nyújtson, miközben folyamatosan támogatja a futókat.

Bemutatjuk az új ASICS Gel-Kayano 30-at: egy legendás cipő, amely évtizedek óta lenyűgözi a tömegeket. Itt az ideje, hogy sztereotipizáljuk a stabilitási cipőket - nincs többé nehézkes, csúnya vagy kényelmetlen kialakítás.

ASICS Gel-Kayano 30

Nagy örömmel emlékezünk meg a GEL-KAYANO™ sorozat 30. évfordulójáról úttörő fejlesztésekkel. Az ASICS töretlen elkötelezettségének és jellegzetes tervezési filozófiájának köszönhetően olyan cipőt alkottak, amely zökkenőmentesen ötvözi a GEL-KAYANO™ sorozat kedvelt stabilitási jellemzőit a páratlan kényelemmel.

Mondj búcsút a kényelmetlenségnek és üdvözöld a cipőt, amely a futók igényeit veszi figyelembe, biztosítva, hogy minden lépés párnázott és biztonságos legyen.

ASICS Gel-Kayano 30

A stabilitás sosem volt jobb érzés.​

Tudni akarod miért?

 • Forradalmi stabilitás​ / 4D Guidance System
  Az új 4D GUIDANCE SYSTEM™ adaptív stabilitást biztosít és futás közben minden lépésnél támogatja a futókat.​
   
 • Puhább talajra érkezés, mint valaha​ / 65%-kal puhább
  Az új PureGEL™ technológia lágyabb és könnyebb, mint a korábbi GEL™ technológia, ami fokozott ütéscsillapítást, puhább talajra érkezést és simább átmenetet biztosít.
   
 • Még több párnázás​ / 20%-kal több hab
  Az új, könnyű FF BLAST™  PLUS ECO párnázás és a 4 mm-rel magasabb középtalp kényelmesebb futást biztosít.​ Legalább 20%-ban megújuló forrásból származó bioalapú anyagból készült.
   

ASICS Gel-Kayano 30

​Az ASICS Gel-Kayano 30 2023.július 1-től lesz kapható 74 170 forintos áron.

ASICS Gel-Kayano 30