5% extra kedvezmény klubtagoknak Csatlakozz a klubhoz
Asics EvoRide

Asics EvoRide

2020.03.03. 5 perces olvasási idő

Az Asics bemutatja az EVORIDE™ futócipőt, a kegjönnyebb, legmegfizethetőbb energiatakarékos cipőt a piacon.

Az Asics bemutatta energiamegtakarító családjának legújabb darabját az  EVORIDE™-ot. Mindössze 268 gramjával az EVORIDE™ a legkönnyebb és mégis gazdaságos cipőt a családban, amely a tavaly bemutatott METARIDE™ és GLIDERIDE™ mltó utódja.

GUIDESOLE™ technológia

Az ASICS energiamegtekarító család többi tagjához hasonlóan az EVORIDE™  is rendelkezik az innovatív GUIDESOLE™ technológiával, az ergonómikus, nagyon pontosan megformált, hajlított talppal, amely csökkenti a bokaizületekre érkező hatásokat, éppen ott, ahol az energia leginkább elveszhet.

Asics Evoride

Rugózás minden lépésben

A neutrális futóknak tervezett  új EVORIDE™ kiváló talprugózással rendelkezik, amely a gördülő talpak érzetét nyújtja az erőfeszítés nélküli haladás érdekében. Talpának mérsékelt hajlítottsága a család előző két tagjához képest az EVORIDE™ újabb lehetőséget nyújt a futóknak, hogy differenciálják stílusukat és azoknak, akik további előnyre szeretnének szert tenni a GUIDESOLE™ technológiával. Eközben az egy darabban készülő középtalp rész a teljes föld kontakttal folyamatos átmenetet biztosít a saroktól a talpig, a Super AHAR™ gumi a sarkak alatt pedig további tartósságot biztosít.

Kompromisszum nélküli kényelem

Könnyed dizájnja ellenére az új EVORIDE™ semmit sem áldoz a kényelemből. A FLYTEFOAM™ Propel középtalp kiemelkedő párnázottságot nyújt, a reszponzív talp alatti érzet a több irányba nyúló hálós szerkezettel a felsőrészen pedig növeli a légzést, miközben alkalmazkodik a talpadhoz, így tökéletesen passzolva ahhoz.

Asics EvoRide

Kenichi Harano, az Asics Sporttudományi Intézetének vezetője: “A METARIDE™ és a  GLIDERIDE™ sikerei után létre akartuk hozni a hatékonyság, a párnázottság és a tartósság tökéletes kombinációját még több futó számára. A családunk legkönnyebb és legjobban megfizethető tagja, az EVORIDE™  tökéletes partner a gyors, tempós tréningekhez és hosszú távra is, segítve ezzel a futókat, hogy határaikat folyamatosan kitolják a gyorsaság és kitartás területén eddig soha nem látott szintekre."

Technológiai áttekintés

EVORIDE™ a következőfeatures the following szabadalmaztatott technólógiákkal rendelkezik:

  • GUIDESOLE™ TECHNOLOGY: hajlított középtalp felépítés, mely segít az elmozdulások minimalizálásában olyan területen, ahol a legtöbb energia elveszik, a bokaizületek környékén
  • FLYTEFOAM™ PROPEL TECHNOLOGY: A könnyed középtalp puha és remekül reagál, a jobban párnázott talp érzetét megteremtve.
  • HÁLÓS FELSŐRÉSZ SZERKEZET: A több irányba nyúló hálók folyamatosan alkalmazkodnak a lábadhoz, így tökéletesen passzolva ahhoz minden pillanatban.
  • GÖRDÜLŐ MOZGÁS TARTÁS: A még nagyobb rugalmasság folyamatosan gördülő mozgást tesz lehetővé, segítve ezzel az érkezést és elemelkedést
  • TELJES TALAJ ÉRINTKEZÉS: A talp gördülékeny átmenetet biztosít a saroktól egészen a lábfejed elemelkedéséig.
  • KÖNNYED AHAR™ SZIVACSOS GUMI: A talp külső része tovább növeli a párnázottságot.
  • SUPER AHAR™ HEEL-PLUG: Az ASICS magasabb kopásállóságú gumija nagyobb terhelést tesz lehetővé, ezzel növelve a cipő élettartamát.
     

Top4Running Club tagnak lenni kifizetődő

Velünk mindig gyorsabb leszel. Csatlakozz a hűségprogramunkhoz és használd ki az előnyeit.

Csatlakozz a klubhoz

SUPERBLAST
asics
Új
GEL-KINSEI BLAST W
asics
Fenntarthatóság
METASPEED SKY+
asics
Fenntarthatóság
GEL-KAYANO 29
asics
Fenntarthatóság
METASPEED SKY+
asics
Fenntarthatóság
METASPEED EDGE+
asics
METASPEED EDGE+
asics
METASPEED SP
asics
METASPEED MD
asics
METASPEED SKY+
asics
Fenntarthatóság
METASPEED EDGE PARIS
asics
Új
SUPERBLAST
asics
Előző
Következő