Vízálló cipők - Válaszd ki kedvencedet és eddz bármikor! Vásárolj most
adidas Ultraboost Light - új megjelenés

adidas Ultraboost Light - új megjelenés

2023.02.23. 2 perces olvasási idő

Az adidas piacra dobja az Ultraboost eddigi legkönnyebb változatát, amelyet a legjobb párnázottságra, kényelemre és érzékenységre terveztek. Minden részlet a blogunkon.

Vizuális szempontból az új Ultraboost Light nagyon hasonlóan nézhet ki a korábbi verzióhoz, de a különbség a belsejében rejlik. 
Az új Ultraboost Light-tal az adidas minden idők legkönnyebb Ultraboost-ját dobja piacra.
Számokban: Férfi – 299 g, Női – 262 g
Még mindig ez az első számú cipő, amely a legjobb párnázottságot, kényelmet, érzékenységet és támogatást nyújtja, elképesztő energiával minden lépésnél. UB Light

Nézzük meg mi van az új Ultraboost Light belsejében: 

KÖNNYŰ BOOST ANYAG

Az új Ultraboost light a valaha készült legkönnyebb Boost-ot tartalmazza, 30%-kal könnyebb boost anyaggal. Lenyűgöző lépés.

 

PRIMEKNIT+ FELSŐRÉSZ

tökéletes légáteresztő képesség és kényelem érdekében készült a legjobb futási élményért. A cipő könnyű felsőrésszel rendelkezik és a tökéletes stabilitás érdekében alkalmazkodó illeszkedést biztosít.

 

ÚJRATERVEZETT L.E.P

A cipő talpán található linear energy push átdolgozásra került, hogy optimalizálja a reakciókészséget és összhangban legyen az új Light Boost anyaggal.

 

CONTINENTAL NATURAL PERFORMANCE GUMI

A Continental Natural Performance gumi optimális tapadást biztosít a magabiztos futáshoz bármilyen időjárási körülmények között.

UB Light

A cipő 2023. március 3-tól lesz kapható a top4running.hu oldalon, 76 490 Ft-os áron.

Irány a cipőhöz