MID SEASON SALE - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken VÁSÁROLJ MOST

Adidas adizero SUB2 :: a valaha volt legkönnyebb maratoni futócipő most kizárólag a Top4Runningnál

Egy évvel azután, hogy a Japánban valaha mért leggyorsabb maratont futotta, Wilson Kipsang, az adidas futója azzal a reménnyel tér vissza Tokióba, hogy a saját rekordját az adidas adizero Sub2 segítségével döntse meg. A cipő immáron széles körben is elérhető, így ennek ünnepléseként Wilson adja át az igazán újító technológiákat felhasználó cipőket a 2018-as maraton leggyorsabb adidas futói számára.

Rok poté, co Wilson Kipsang odběhl nejrychlejší maraton v historii na území Japonska, se tento běžec společnosti adidas vrátil do Tokia s nadějí, že překoná vlastní rekord ve špičkové obuvi adidas adizero Sub2.

Az adidas adizero Sub2 a leghatékonyabb, legfejlettebb és legkönnyebb futócipő, amit az adidas valaha készített kifejezetten a legjobb sportolók versenynapjaira tervezve. Az új Boost Light technológiát használó cipőt 2012 óta a legjobb atléták bevonásával együtt tervezték, köztük magával Kipsanggal, aki arra készült, hogy a maratoni idő két óra alá csökkentésével történelmet ír. Most, a Tokyo Marathont követően a gyorsaság elszabadul: a termék immáron elérhető a világ leggyorsabb fogyasztói számára.

Wilson Kipsang, a 2017-es Tokyo Marathon győztese: „Minden maraton sokkal a startvonal előtt kezdődik.   Az utolsó 42 kilométer tükrözi vissza a hónapok munkáját, a felkészülést és az elkötelezettséget, amit beletettem, hogy sikerrel járjak. Izgatott vagyok, hogy visszatérhetek Tokióba, és már alig várom, hogy az adidas adizero Sub2-ben versenyezhessek. Ezek a legkönnyebb, leggyorsabb és legjobban reagáló cipők, amelyben valaha versenyeztem és reménykedem, hogy hozzásegítenek ahhoz, hogy a legjobb időmet futhassam.” Kipsangnak végül nem sikerült újabb rekordot állítania gyomorhurutja miatt, de mára ismét készen áll arra, hogy megtámadja a mágikus két órás határt. Már csak ki kell várnunk a következő maratont, amin indul.

Jako je závodní vůz formule 1 vyrobena pro nejrychlejší silniční závody, tak je obuv adidas adizero Sub2 navržena pro nejrychlejší běžce planety.

A versenynapokra tökéletesített cipő Adi Dassler elsőszámú szabályának csúcsa: a sportolóknak csak a legjobbat. Ahogyan egy Forma1-es autót a leggyorsabb versenyekre terveztek, úgy készüt az adidas adizero Sub2 a világ leggyorsabb futói számára, teljes hosszban Boost Light talppal, ami az iparágban a legjobb energia visszanyerést teszi lehetővé az adidas valaha volt legkönnyebb BOOST habjának köszönhetően, melyet a felhők könnyedsége ihletett. Az ikonikus BOOST rendszer ezúttal ezüst-márvány mintával álmodták újra. Az egyrétegű, ultrakönnyű felső rész könnyített hálós szerkezettel készült, valamint belső megerősítésekkel. A fejlett Microfit kiváló támaszt, kényelmet és illeszkedést nyújt a futók számára. A külső talprészen a Continetnal Microweb maximális tapadást nyújt és csökkenti a csúszást így a sportolók a legnagyobb hatékonysággal tudják teljesíteni a teljes távot a versenynapokon.

Matthias Amm, Product Category Director, adidas Running: „Az adizero a leggyorsabb franchise a cégnél, az elmúlt egy évtizedben pedig sorra történelmet írt, jelenleg 4 világrekorddal rendelkezik. Izgatottak vagyunk, hogy Wilsont Tokioban ismét versenyezni látjuk, és még izgatottabbak, hogy a világ legjobb futói számára adhatunk tökéletes eszközt, hogy a saját rekordjaikat döntsék meg az adidas leggyorsabb hosszú távra készült futócipőjében.”

Nagy büszkeség számunkra, hogy sikerült szereznünk számos párt ebből a nagyszerű cipőből a Top4Running számára, úgyhogy itt az idő, ne hezitálj, javítsd meg a legjobb idődet a világ legkönnyebb, maratoni távra készült cipőjében. Tekintsd meg a teljesz adidas tavaszi kollekciót is!

ADISTAR CS W
adidas
Fenntarthatóság
ADIZERO PRIME SP2
adidas
Új
ADIZERO ADIOS PRO 3 M
adidas
Új
ADIZERO PRIME X 2 STRUNG
adidas
Új
ADIZERO ADIOS PRO 3 M
adidas
Fenntarthatóság
SUPERNOVA RISE M
adidas
Fenntarthatóság
ADIZERO PRIME X 2 STRUNG
adidas
Fenntarthatóság
ADIZERO PRIME X 2 STRUNG
adidas
Új
4DFWD x STRUNG
adidas
Fenntarthatóság
4DFWD x STRUNG
adidas
Fenntarthatóság
ADIZERO ADIOS PRO 3 W Ekiden
adidas
Fenntarthatóság
ADIZERO ADIOS PRO 3 W
adidas
Új
Előző
Következő