END OF SEASON SALE! Válassz több, mint 4700 termék közül -- days --:--:-- Vásárolj most
adidas Adizero Adios Pro - a leggyorsabb ADIZERO új, dinamikus színben!

adidas Adizero Adios Pro - a leggyorsabb ADIZERO új, dinamikus színben!

2020.11.30. 3 perces olvasási idő

Szerezd be a legjobb technológiát rekordjaid megdöntéséhez

Adios, ellenfelek. Köszi, adidas. Valószínűleg erre gondolhatott Peres Jepchirchir, amikor 2020 szeptember 5-én átfutott a RunCzech Women's félmaraton célvonalán, 1 óra 5 perc 34 másodperc tejesítési idővel. Győzelem és új világrekord.

A varázslatos idő tükröződik az Adizero Adios Pro cipőn is, az adidas új rekorder cipőjén. A felsőrész megjelenése 3 csíkjával a sebbeség érzetét tükrözi. Ez az érzés jellemzi ezt a könnyű, komoly futócipőt.
 

_

 

_

 

_

 

 

Szénlemez, szénszálak, Litestrike hab, innovatív középtalp, rendkívül könnyű Celermesh felsőrész - minden új, minden jobb. 

Csak 225 gramm, így az Adizero Adios Pro egy könnyű cipő, mely a könnyű felsőrésznek és az adidas történelmében eddigi legkönnyebb tompító habrétegnek köszönhető. A Celermesh felső rugalmas, lélegző és mégis tartós. A Lightstrike Pro párnázással kombinálva az optimális energia visszanyerés minimális súly mellett érhető el, páratlan kényelmet biztosítva.

A rekorder cipő innovatív szíve a lábfej területén található Energyrods. Ez öt összekapcsolt rúd szénnel bevonva. Felveszik a lábközépcsontok alakját, és támogatják az anatómiailag optimális és energiahatékony gördülési mozgást.

fsdfdfsd

Ráadásul egy innovatív, nejlonból és szénszálból készült lemez található a sarok területén, mely segít kontrollálni a bokát érő becsapodásokat. 
 
A fejlesztések az eddigi leggyorsabb Adizero cipőt eredményezték.

_

 

_

 

_

 

 

Szeretnéd tudni, milyen érzés elképesztően gyorsan futni? Akkor vedd meg most. Csak korlátozott mennyiségű készlet áll rendelkezésünkre és biztosak vagyunk benne, hogy a következő versenyen nem akarsz lemaradni.

Vásárlás